Liseye yeni başlayan öğrencilere 3 günlük uyum programı

EĞİTİM 27.09.2018 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Liseye yeni başlayan öğrencilere 3 günlük uyum programı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı kapsamında Çameli Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencilerine, 2018- 2019 Eğitim ve Öğretim yılı açılış töreninde okul müdürü  Kürşat Yellice tarafından üç günlük uyum programı hakkında bilgi verildi.    Okul Rehber Öğretmeni Emel Karaceylan tarafından okul tanıtım sunusu izlettirilip okulla ilgili seminer verildi. Öğrencileri ilgi ile izlediği seminer ve sununun ardından öğrenciler okulda  bulunan alanların laboratuvarlarını, okul kütüphanesi, öğretmen odası, rehberlik odası, memur odası, müdür ve müdür yardımcısı odalarını, yemekhane ve kantini gezdiler. Belirlenen etkinlikler sınıf rehber öğretmenleri Ali Gürel ile birlikte öğrenciler tarafından uygulandı. 17.09.2018 Pazartesi başlayan uyum programı, 19.09.2018 Çarşamba günü Beden Eğitimi öğretmeni  Ali Ekinci tarafından yönetilen 9. sınıflar arası futbol turnuvası ile sona erdi. 

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı kapsamında Çameli Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencilerine, 2018- 2019 Eğitim ve Öğretim yılı açılış töreninde okul müdürü  Kürşat Yellice tarafından üç günlük uyum programı hakkında bilgi verildi.

 

 Okul Rehber Öğretmeni Emel Karaceylan tarafından okul tanıtım sunusu izlettirilip okulla ilgili seminer verildi. Öğrencileri ilgi ile izlediği seminer ve sununun ardından öğrenciler okulda  bulunan alanların laboratuvarlarını, okul kütüphanesi, öğretmen odası, rehberlik odası, memur odası, müdür ve müdür yardımcısı odalarını, yemekhane ve kantini gezdiler. Belirlenen etkinlikler sınıf rehber öğretmenleri Ali Gürel ile birlikte öğrenciler tarafından uygulandı. 17.09.2018 Pazartesi başlayan uyum programı, 19.09.2018 Çarşamba günü Beden Eğitimi öğretmeni  Ali Ekinci tarafından yönetilen 9. sınıflar arası futbol turnuvası ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.