Lösemili Çocuklara Yardım Projesi

SAĞLIK 06.11.2019 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Lösemili Çocuklara Yardım Projesi

Çocuklarda kanser olgusuna dikkat çekerek, lösemili ve kan hastası çocukların ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak için Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okullarında Lösemili Çocuklara Yardım Projesi düzenledi.   Öğrencilere farkındalık, sosyal sorumluluk, iletişim ve gönüllülük bilinci aşılanırken pek çok konuda kendilerini ve çevrelerini geliştirmeleri, deneyim kazanmaları,  lösemili çocuklar ve ülke yararına yapılan çalışmalara dahil olmaları amacıyla, öğrencilerin ilgilerini katkıya dönüştürüp uzun vadede bilinçli, topluma duyarlı gönüllüler kazandırmak ve özellikle sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirerek günümüz hastalıklarından korunmalarını sağlamak için düzenlenen projede öğrenciler ve öğretmenler derslere maske ile girdiler.     Okul öğretmenleri Adem Özel, Meryem Karahan Talay, Zeynep Keleş, Ayşe Özcan sorumluluğunda Büro Yönetimi Alanı 11. sınıf öğrencileri Berkay EROĞUL, Şahin Kış, Betül Heybeli, Esra Gülkaya, Nazire Boz’un yürüttüğü proje kapsamında öğretmen ve öğrencilerden gönüllülük esasına göre bağış toplandı. Proje sonunda toplanan paralar LÖSEV’e bağış yapılacak.      

Çocuklarda kanser olgusuna dikkat çekerek, lösemili ve kan hastası çocukların ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak için Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okullarında Lösemili Çocuklara Yardım Projesi düzenledi.

 

Öğrencilere farkındalık, sosyal sorumluluk, iletişim ve gönüllülük bilinci aşılanırken pek çok konuda kendilerini ve çevrelerini geliştirmeleri, deneyim kazanmaları,  lösemili çocuklar ve ülke yararına yapılan çalışmalara dahil olmaları amacıyla, öğrencilerin ilgilerini katkıya dönüştürüp uzun vadede bilinçli, topluma duyarlı gönüllüler kazandırmak ve özellikle sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirerek günümüz hastalıklarından korunmalarını sağlamak için düzenlenen projede öğrenciler ve öğretmenler derslere maske ile girdiler.

 

 

Okul öğretmenleri Adem Özel, Meryem Karahan Talay, Zeynep Keleş, Ayşe Özcan sorumluluğunda Büro Yönetimi Alanı 11. sınıf öğrencileri Berkay EROĞUL, Şahin Kış, Betül Heybeli, Esra Gülkaya, Nazire Boz’un yürüttüğü proje kapsamında öğretmen ve öğrencilerden gönüllülük esasına göre bağış toplandı. Proje sonunda toplanan paralar LÖSEV’e bağış yapılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.