Lunapark ilçenin sosyal hayatına renk kattı

DENİZLİ 28.08.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Lunapark ilçenin sosyal hayatına renk kattı

Çameli İlçesi’nde hizmete açılan lunapark, ilçede özellikle çocuklarda büyük sevinç yaşattı.   Çameli İlçe merkezi Hayri Dev Düğün Salonu otoparkında hizmete giren lunapark hizmete girdi tüm çocukların büyük bir heyecan içinde beklediği lunaparkın yaz sezonu boyunca yöre halkının hizmetinde olacak. Lunapark  'Kontrollü Sosyal Hayat Çerçevesinde Açıldı İlçe ve yöre halkının sosyal hayatına renk katan ve özellikle akşam vakitlerinde ilçe halkının sosyal hayatı canlandıran ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın desteklediği lunapark, ilçenin sosyal hayatına renk kattı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında lunaparka girişte gelen vatandaşlar ve çocuklara zabıta ekiplerimiz ve lunapark görevlileri tarafından yapılan ateş ölçümünün ardından lunaparka girişi yapıldı. Gelenlere maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda bilgilendirme yapılırken  oyun araçları ve lunapark çevresinde fazla kalabalığa müsaade edilmeden vatandaşlarımız gönlünce vakit geçirebiliyor. Aynı zamanda eğlence araçlarına binen ve indikten sonra dezenfektan uygulaması da yapılıyor” dedi.     Lunaparkın hizmete girmesinden memnun olan vatandaşlar  yıllar sonra da olsa böyle bir eğlence merkezinin kurulmasının mutluluğunu yaşadıklarını, ilçeye lunaparkın getirilmesinde ve sosyal hayatın renklenmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a teşekkür ettiler.    

Çameli İlçesi’nde hizmete açılan lunapark, ilçede özellikle çocuklarda büyük sevinç yaşattı.

 

Çameli İlçe merkezi Hayri Dev Düğün Salonu otoparkında hizmete giren lunapark hizmete girdi tüm çocukların büyük bir heyecan içinde beklediği lunaparkın yaz sezonu boyunca yöre halkının hizmetinde olacak.


Lunapark  'Kontrollü Sosyal Hayat Çerçevesinde Açıldı


İlçe ve yöre halkının sosyal hayatına renk katan ve özellikle akşam vakitlerinde ilçe halkının sosyal hayatı canlandıran ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın desteklediği lunapark, ilçenin sosyal hayatına renk kattı.

 


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında lunaparka girişte gelen vatandaşlar ve çocuklara zabıta ekiplerimiz ve lunapark görevlileri tarafından yapılan ateş ölçümünün ardından lunaparka girişi yapıldı. Gelenlere maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda bilgilendirme yapılırken  oyun araçları ve lunapark çevresinde fazla kalabalığa müsaade edilmeden vatandaşlarımız gönlünce vakit geçirebiliyor. Aynı zamanda eğlence araçlarına binen ve indikten sonra dezenfektan uygulaması da yapılıyor” dedi.

 

 

Lunaparkın hizmete girmesinden memnun olan vatandaşlar  yıllar sonra da olsa böyle bir eğlence merkezinin kurulmasının mutluluğunu yaşadıklarını, ilçeye lunaparkın getirilmesinde ve sosyal hayatın renklenmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.