LYS Sonuçları Açıklandı

EĞİTİM 18.07.2016 - 18:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

LYS Sonuçları Açıklandı

denizli haber / denizli 20 haber / LYS Sonuçları Açıklandı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Sonuçların başka bir tarihe ertelendiği yönündeki bilgi ÖSYM tarafından yayınlandı. LYS sonuçları açıklandı. Daha önce darbe girişiminden dolayı erteleneceği söylenen LYS sonuçları bugün açıklandı. Saat 16.00'dan sonra açıklanması beklenen LYS sonuçları için gözler osym sonuc ekranında... LYS sonuçları adayların adresine posta ile gönderilmeyecek. LYS sonuçları sonuç sorgu ekranından online olarak öğrenilecek. LYS sonuçlarını osym.gov.tr sonuc ekranından T.C ile sorgulayarak öğrenebilirsiniz. LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANDI Darbe girişimi nedeniyle daha sonra açıklanacağı iddia edilen LYS sonuçları için flaş bir açıklama geldi...ÖSYM'den yapılan açıklamada LYS sonuçlarının açıklanmasında herhangi bir değişiklik olmadığı, belirtildiği gibi bugün açıklanacağı duyuruldu. LYS SONUÇLARI BU SAYFADA TIKLA-SORGULA LYS sonuçları ile ilgili adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar LYS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden, sms ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olup YGS sonuçları da LYS sonrasında internetten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır.
denizli haber / denizli 20 haber / LYS Sonuçları Açıklandı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği LYS sonuçları açıklandı. Sonuçların başka bir tarihe ertelendiği yönündeki bilgi ÖSYM tarafından yayınlandı.

LYS sonuçları açıklandı. Daha önce darbe girişiminden dolayı erteleneceği söylenen LYS sonuçları bugün açıklandı. Saat 16.00'dan sonra açıklanması beklenen LYS sonuçları için gözler osym sonuc ekranında...

LYS sonuçları adayların adresine posta ile gönderilmeyecek. LYS sonuçları sonuç sorgu ekranından online olarak öğrenilecek. LYS sonuçlarını osym.gov.tr sonuc ekranından T.C ile sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

LYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANDI

Darbe girişimi nedeniyle daha sonra açıklanacağı iddia edilen LYS sonuçları için flaş bir açıklama geldi...ÖSYM'den yapılan açıklamada LYS sonuçlarının açıklanmasında herhangi bir değişiklik olmadığı, belirtildiği gibi bugün açıklanacağı duyuruldu.

LYS SONUÇLARI BU SAYFADA TIKLA-SORGULA

LYS sonuçları ile ilgili adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar LYS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden, sms ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olup YGS sonuçları da LYS sonrasında internetten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.