Maç sonrası teknik adamlar konuştu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2016 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Maç sonrası teknik adamlar konuştu

Maç sonrası teknik adamlar konuştu / denizli haber / denizli 20 haber

TFF 1.Ligde mücadele eden Denizlispor, evinde konuk ettiği Manisaspor’a 1-2 mağlup oldu.  Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, maç sonu yaptığı açıklamada ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirtti. Maçın zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ifade eden Sarıyer, “Alt sıralardaki takımlar, her zaman buradan kurtulmak için dişe diş mücadele ederler. Biz de hafta içi bunun bilincinde olarak çok iyi hazırlandık. Rakibi çok iyi analiz ettik. Nasıl oynayacağını biliyorduk. Fakat defansta kaptanımız Ömer'in olmaması, bizi son derece etkiledi. İkinci yarı mükemmel başladık, baskı kurduk, sağlı sollu ortalarla gol aradık. Yasin'in kafasıyla vurduğu bir top direğin dibinden dışarı gitti. O maçın kırılma anı olabilirdi. Şanssız bir şekilde uzatmalarda, öyle bir zamanda gol yedik ki, artık telafisi yoktu. Bu ligde her takım, birbirini yenebilecek güçte" ifadelerini kullandı. “ÜZERİMİZDE YOĞUN BİR BASKI VARDI” Ligin alt taraflarını etkileyecek çok ciddi bir müsabaka olduğunu belirten Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, haftalardır kazanamadıkları için üzerlerinde yoğun bir baskı htiklerini söyledi. Karafırtınalar, "Oyun olarak değil ama skor olarak çok sıkıntılı günler geçiriyorduk, bugün Allah'ın izniyle onu da halletmiş görünüyoruz. 90 artıda da olsa kazanmak çok güzel. Bu takım ilk hafta kazandı, 10 hafta maç kazanamadı bir daha. Hakikaten ağır bir baskıydı, bunu deplasmanda yenmek çok önemli. Bu da takım olduğumuzu gösteriyor. Oyunun içinde de başından sonuna kadar pozisyon üstünlüğü bizdeydi, zaman zaman oyun üstünlüğü Denizli'ye verdik ama oyuncularım sahada taktik disiplini sonuna kadar sürdürdüler" diye konuştu.
Maç sonrası teknik adamlar konuştu / denizli haber / denizli 20 haber

TFF 1.Ligde mücadele eden Denizlispor, evinde konuk ettiği Manisaspor’a 1-2 mağlup oldu. 


Denizlispor'un teknik direktörü Namık Kemal Sarıyer, maç sonu yaptığı açıklamada ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirtti.


Maçın zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ifade eden Sarıyer, “Alt sıralardaki takımlar, her zaman buradan kurtulmak için dişe diş mücadele ederler. Biz de hafta içi bunun bilincinde olarak çok iyi hazırlandık. Rakibi çok iyi analiz ettik. Nasıl oynayacağını biliyorduk. Fakat defansta kaptanımız Ömer'in olmaması, bizi son derece etkiledi. İkinci yarı mükemmel başladık, baskı kurduk, sağlı sollu ortalarla gol aradık. Yasin'in kafasıyla vurduğu bir top direğin dibinden dışarı gitti. O maçın kırılma anı olabilirdi. Şanssız bir şekilde uzatmalarda, öyle bir zamanda gol yedik ki, artık telafisi yoktu. Bu ligde her takım, birbirini yenebilecek güçte" ifadelerini kullandı.


“ÜZERİMİZDE YOĞUN BİR BASKI VARDI”


Ligin alt taraflarını etkileyecek çok ciddi bir müsabaka olduğunu belirten Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, haftalardır kazanamadıkları için üzerlerinde yoğun bir baskı htiklerini söyledi.
Karafırtınalar, "Oyun olarak değil ama skor olarak çok sıkıntılı günler geçiriyorduk, bugün Allah'ın izniyle onu da halletmiş görünüyoruz. 90 artıda da olsa kazanmak çok güzel. Bu takım ilk hafta kazandı, 10 hafta maç kazanamadı bir daha. Hakikaten ağır bir baskıydı, bunu deplasmanda yenmek çok önemli. Bu da takım olduğumuzu gösteriyor. Oyunun içinde de başından sonuna kadar pozisyon üstünlüğü bizdeydi, zaman zaman oyun üstünlüğü Denizli'ye verdik ama oyuncularım sahada taktik disiplini sonuna kadar sürdürdüler" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.