Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni Denizli’de düzenlenecek!

EKONOMİ 12.06.2019 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni Denizli’de düzenlenecek!

Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki maden ihracatının yıldızları ödüllerine, Denizli'de düzenlenecek törenle kavuşacak.   Ege Maden İhracatçıları Birliği, faaliyet alanına giren illerde yerleşik üyelerinin katılımıyla düzenlediği “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Törenleri”ne Denizli’de devam ediyor.   EMİB’in Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta’da yerleşik, 2018 yılında Türkiye’ye 85 milyon dolar döviz kazandıran 36 doğaltaş ihracatçısını onurlandıracağı, “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” Denizli Pamukkale Doğa Thermal Oteli’nde 13 Haziran 2019 Perşembe akşamı saat 19:00’da gerçekleştirilecek.   Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın açılış konuşması ile başlayacak olan “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni”nde Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, EİB’nin 2018 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ve 2019 yılı çalışma programı hakkında sunum yapacak.   “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni”nde Türk Eximbank Denizli Şubesi yetkilileri, Türk Eximbank’ın ihracatçılara sunduğu kredi ve sigorta hizmetleri hakkında bilgi verecekler.   2018 yılında Türkiye’ye 916 milyon dolar döviz kazandıran Ege Maden İhracatçıları Birliği, bu ihracata en büyük katkıyı sağlayan Muğla, İzmir ve Manisalı ihracat şampiyonlarını geçtiğimiz süreçte ödüllendirmişti.   “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” sonrasında Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta’dan gelen Doğaltaş İhracatçıları Gala Yemeği’nde birlikte olacaklar.

Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta illerindeki maden ihracatının yıldızları ödüllerine, Denizli'de düzenlenecek törenle kavuşacak.

 

Ege Maden İhracatçıları Birliği, faaliyet alanına giren illerde yerleşik üyelerinin katılımıyla düzenlediği “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Törenleri”ne Denizli’de devam ediyor.

 

EMİB’in Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta’da yerleşik, 2018 yılında Türkiye’ye 85 milyon dolar döviz kazandıran 36 doğaltaş ihracatçısını onurlandıracağı, “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” Denizli Pamukkale Doğa Thermal Oteli’nde 13 Haziran 2019 Perşembe akşamı saat 19:00’da gerçekleştirilecek.

 

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın açılış konuşması ile başlayacak olan “Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni”nde Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, EİB’nin 2018 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ve 2019 yılı çalışma programı hakkında sunum yapacak.

 

“Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni”nde Türk Eximbank Denizli Şubesi yetkilileri, Türk Eximbank’ın ihracatçılara sunduğu kredi ve sigorta hizmetleri hakkında bilgi verecekler.

 

2018 yılında Türkiye’ye 916 milyon dolar döviz kazandıran Ege Maden İhracatçıları Birliği, bu ihracata en büyük katkıyı sağlayan Muğla, İzmir ve Manisalı ihracat şampiyonlarını geçtiğimiz süreçte ödüllendirmişti.

 

“Maden İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” sonrasında Denizli, Antalya, Burdur ve Isparta’dan gelen Doğaltaş İhracatçıları Gala Yemeği’nde birlikte olacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.