Madende mahsur kalan işçiye ulaşılmak üzere

DENİZLİ 25.11.2016 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Madende mahsur kalan işçiye ulaşılmak üzere

Madende mahsur kalan işçiye ulaşılmak üzere / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulanan krom madeninde toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçiye ulaşılmak üzere olduğu belirtildi. Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesinde bulanan krom madeninde toprak kayması sonucu madende mahsur kalan 39 yaşındaki Sadi S.’ye ekiplerin ulaşmak üzere olduğu belirtildi.   Edinilen bilgiye göre Sadi S.’nin eşi ile telefon görüşmesi yaptığı ve yaşadığı belirtildi. Son alınan bilgiye göre ekiplerin mahsur kalan işçi ile havalandırma basından iletişim kurulduğu kısa bir çalışma sonrası kendisine ulaşılacağı tahmin ediliyor.   Kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Madende mahsur kalan işçiye ulaşılmak üzere / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulanan krom madeninde toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçiye ulaşılmak üzere olduğu belirtildi.


Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesinde bulanan krom madeninde toprak kayması sonucu madende mahsur kalan 39 yaşındaki Sadi S.’ye ekiplerin ulaşmak üzere olduğu belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre Sadi S.’nin eşi ile telefon görüşmesi yaptığı ve yaşadığı belirtildi. Son alınan bilgiye göre ekiplerin mahsur kalan işçi ile havalandırma basından iletişim kurulduğu kısa bir çalışma sonrası kendisine ulaşılacağı tahmin ediliyor.

 

Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.