Mağaza satış danışmanından yaşlı çifte yardım

DENİZLİ 28.03.2020 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mağaza satış danışmanından yaşlı çifte yardım

Denizli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaşın üstündeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan kurumların yanı sıra vatandaşlarda yardımcı oluyor.   Kayalık Caddesi'nde bulunan beyaz eşya mağazasında görevli satış danışmanı, komşu apartmanda oturan yaşlılara yardımcı olarak ekmek ve su ihtiyaçlarını marketten alarak teslim etti.   İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile sokağa çıkmaları yasaklanan, ihtiyaçlarının karşılanması için 112, 155 ve 156 numaralarını arayarak yardım isteyen yaşlılara bir destek de beyaz eşya mağazasında satış danışmanı olan Yavuz İ. isimli vatandaştan geldi. Beyaz eşya mağazasının yanında bulunan apartmanda oturan ve evinden çıkamayan 65 yaşın üstündeki Yaşar ve Fatma Zahran isimli yaşlı çift mağazada satış danışmanı olan Yavuz İ.’den yardım istedi.       İhtiyacı olan ekmek ve su ihtiyacını marketten alarak yaşlı çifte teslim eden Yavuz İ.’ye teşekkür eden Yaşar Zahran, dua ederek ‘Allah razı olsun’ dedi.   Satış danışmanı Yavuz İ. ise, “Yaşlılarımız bizlerin atası, büyüklerimizdir. Onlara şimdiki bu süreçte olduğu gibi ihtiyaçları olduğu her durumda yardımcı olmamız gerekmektedir. Bu bizim yetişme tarzımızda ve Türk örf ve adetlerinde var olan şeylerdir. Dışarı çıkma yasağı ve fiziki olarak dışarı çıkmakta zorlanan her yaşlı vatandaşımıza ihtiyaçlarını karşılamak ve yardımcı olmak bizlerin görevi olmalıdır” dedi.      

Denizli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaşın üstündeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan kurumların yanı sıra vatandaşlarda yardımcı oluyor.

 

Kayalık Caddesi'nde bulunan beyaz eşya mağazasında görevli satış danışmanı, komşu apartmanda oturan yaşlılara yardımcı olarak ekmek ve su ihtiyaçlarını marketten alarak teslim etti.

 

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile sokağa çıkmaları yasaklanan, ihtiyaçlarının karşılanması için 112, 155 ve 156 numaralarını arayarak yardım isteyen yaşlılara bir destek de beyaz eşya mağazasında satış danışmanı olan Yavuz İ. isimli vatandaştan geldi. Beyaz eşya mağazasının yanında bulunan apartmanda oturan ve evinden çıkamayan 65 yaşın üstündeki Yaşar ve Fatma Zahran isimli yaşlı çift mağazada satış danışmanı olan Yavuz İ.’den yardım istedi.

 

 

 

İhtiyacı olan ekmek ve su ihtiyacını marketten alarak yaşlı çifte teslim eden Yavuz İ.’ye teşekkür eden Yaşar Zahran, dua ederek ‘Allah razı olsun’ dedi.

 

Satış danışmanı Yavuz İ. ise, “Yaşlılarımız bizlerin atası, büyüklerimizdir. Onlara şimdiki bu süreçte olduğu gibi ihtiyaçları olduğu her durumda yardımcı olmamız gerekmektedir. Bu bizim yetişme tarzımızda ve Türk örf ve adetlerinde var olan şeylerdir. Dışarı çıkma yasağı ve fiziki olarak dışarı çıkmakta zorlanan her yaşlı vatandaşımıza ihtiyaçlarını karşılamak ve yardımcı olmak bizlerin görevi olmalıdır” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.