'Mahallemde iftar var' buluşmaları devam ediyor

YAŞAM 11.06.2016 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

'Mahallemde iftar var' buluşmaları devam ediyor

Denizli Çameli Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında huzur sofralarının bu seferki adresi Bıçakcı Mahallesi oldu.

Çameli Bıçakcı Mahalle sakinleri, okunan ezan sonrası huzur sofralarında dualarla oruçlarını açtı. Gönüllerin bir olduğu Ramazan akşamında birbirlerini hiç tanımayan vatandaşlarında aynı sofrayı paylaştığı iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Arslan, daha sonra Bıçakcı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasını ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile birlikte oruç açtı. Bu aydaki paylaşma senenin her gününde olmalıdır. Bu toplumun birlik beraberliği çok önemlidir. Bizler sizleri çok seviyoruz. Sevgi paylaştıkça çoğalır ve dertlerde paylaştıkça azalır. Sofranız bereketli olsun’’ diye konuştu.
Denizli Çameli Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında huzur sofralarının bu seferki adresi Bıçakcı Mahallesi oldu.

Çameli Bıçakcı Mahalle sakinleri, okunan ezan sonrası huzur sofralarında dualarla oruçlarını açtı.

Gönüllerin bir olduğu Ramazan akşamında birbirlerini hiç tanımayan vatandaşlarında aynı sofrayı paylaştığı iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu

Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Arslan, daha sonra Bıçakcı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasını ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile birlikte oruç açtı. Bu aydaki paylaşma senenin her gününde olmalıdır. Bu toplumun birlik beraberliği çok önemlidir. Bizler sizleri çok seviyoruz. Sevgi paylaştıkça çoğalır ve dertlerde paylaştıkça azalır. Sofranız bereketli olsun’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.