Marketler zincirinin şubeleri boşaltılıyor

DENİZLİ 23.12.2016 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Marketler zincirinin şubeleri boşaltılıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Marketler zincirinin şubeleri boşaltılıyor

Denizli'de 18 şubesi bulunan marketler zinciri  sahibi M.D. ortadan kaybolunca, işçiler ve alacaklılar ne yapacaklarını şaşırdı. Daha önce izinsiz mallarını kurtarma telaşına giren toptancı alacaklılar, bu sefer polis nezaretinde şubelerden mallarını toplamaya başladı.   Çalışan personel, şirket sahibinin tüm mağazaları kapatıp, işçilerin birer aylık maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden Ukrayna'ya kaçtığını ileri sürüp, Vali Ahmet Altıparmak'tan yardım istedi. Market çalışanları ile görüşüp sıkıntılarını dinleyen Vali Ahmet Altıparmak ise çözüm için ellerinden geleni yapabileceklerini belirtip, OHAL dönemi nedeniyle işçilere çıkışlarını almalarının uzayabileceğini  söyledi.   ALACAKLILAR KAPILARA DAYANDI Market zincirinin şubelerini kapattığını ve işletme sahibin ortadan kaybolduğunu haber alan alacaklı toptancılar, market şubelerine gelerek mallarını almak istedi. Olay polise intikal edince, izinsiz markete girdikleri için haklarında işlem yapıldı. Alınan mallar geri verildi.   Yapılan incelemeler ve alınan kararla, alacaklılar market şubelerindeki mallarını geri almak için polis nezaretinde ürünlerini topluyor. Dün akşam geç saatlerde Karaman Mahallesi'nde bulunan şubeye polis nezaretinde gelen alacaklılar ürünlerini toplayarak ayrıldıkları belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Marketler zincirinin şubeleri boşaltılıyor

Denizli'de 18 şubesi bulunan marketler zinciri  sahibi M.D. ortadan kaybolunca, işçiler ve alacaklılar ne yapacaklarını şaşırdı. Daha önce izinsiz mallarını kurtarma telaşına giren toptancı alacaklılar, bu sefer polis nezaretinde şubelerden mallarını toplamaya başladı.

 

Çalışan personel, şirket sahibinin tüm mağazaları kapatıp, işçilerin birer aylık maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden Ukrayna'ya kaçtığını ileri sürüp, Vali Ahmet Altıparmak'tan yardım istedi. Market çalışanları ile görüşüp sıkıntılarını dinleyen Vali Ahmet Altıparmak ise çözüm için ellerinden geleni yapabileceklerini belirtip, OHAL dönemi nedeniyle işçilere çıkışlarını almalarının uzayabileceğini  söyledi.

 

ALACAKLILAR KAPILARA DAYANDI

Market zincirinin şubelerini kapattığını ve işletme sahibin ortadan kaybolduğunu haber alan alacaklı toptancılar, market şubelerine gelerek mallarını almak istedi. Olay polise intikal edince, izinsiz markete girdikleri için haklarında işlem yapıldı. Alınan mallar geri verildi.

 

Yapılan incelemeler ve alınan kararla, alacaklılar market şubelerindeki mallarını geri almak için polis nezaretinde ürünlerini topluyor. Dün akşam geç saatlerde Karaman Mahallesi'nde bulunan şubeye polis nezaretinde gelen alacaklılar ürünlerini toplayarak ayrıldıkları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.