Masa tenisi şampiyonları kupalarını aldı

SPOR 09.01.2017 - 13:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Masa tenisi şampiyonları kupalarını aldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Masa Tenisi il birinciliği Lütfi Ege Anadolu Lisesi Spor Salonunda 3 gün devam eden organizasyonla tamamladı.

Zevkli, heyecanlı ve centilmence geçen turnuva izleyenleri mest etti. Erkekler final maçında Özel Irmak Anadolu Lisesi, Nevzat Erten Anadolu Lisesini 3-0 mağlup ederek Denizli Şampiyonu oldu.    Nevzat Erten Anadolu Lisesi ikinci, Irlıganlı Anadolu Lisesi üçüncü, Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi dördüncü olarak madalya ve kupalarını aldılar.    Kızlarda Er bakır Fen Lisesi Cumhuriyet Anadolu Lisesini 3-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını aldı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Denizli İMKB üçüncü, Cedide Abalıoğlu İHL dördüncü olarak kupa ve madalyalarını aldılar.    Turnuvaya katılanlar memnuniyetle salondan ayrılmış oldular.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Masa Tenisi il birinciliği Lütfi Ege Anadolu Lisesi Spor Salonunda 3 gün devam eden organizasyonla tamamladı.

Zevkli, heyecanlı ve centilmence geçen turnuva izleyenleri mest etti. Erkekler final maçında Özel Irmak Anadolu Lisesi, Nevzat Erten Anadolu Lisesini 3-0 mağlup ederek Denizli Şampiyonu oldu. 

 

Nevzat Erten Anadolu Lisesi ikinci, Irlıganlı Anadolu Lisesi üçüncü, Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi dördüncü olarak madalya ve kupalarını aldılar. 

 

Kızlarda Er bakır Fen Lisesi Cumhuriyet Anadolu Lisesini 3-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını aldı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Denizli İMKB üçüncü, Cedide Abalıoğlu İHL dördüncü olarak kupa ve madalyalarını aldılar. 

 

Turnuvaya katılanlar memnuniyetle salondan ayrılmış oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.