Meclis Denetim Komisyonu Seçildi

DENİZLİ 02.01.2020 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Meclis Denetim Komisyonu Seçildi

2020 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında gerçekleştirdi. Oturumda denetim komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla seçildi.   Çameli Belediyesi, 2019 yılı gelir ve gider denetlemek amacıyla Denetim Komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama sonucu Keziban Aksoy Uygun,Fethi Uğur ,Ahmet Yusuf Sökmen,İlhan Kandemir,Muharrem Köroğlu seçildi.     SEÇİLENLER GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKTİR   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan seçilen komisyon üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Çameli Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmaları ve harcamaları mevzuat çerçevesinde yaptıklarının altını çizerek, “Denetim kuruluna seçilen üyelerimizin bu görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum" dedi.  

2020 yılının ilk meclis toplantısının 1.oturumu Çameli Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında gerçekleştirdi. Oturumda denetim komisyonu üyeleri yapılan gizli oylamayla seçildi.

 

Çameli Belediyesi, 2019 yılı gelir ve gider denetlemek amacıyla Denetim Komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylama sonucu Keziban Aksoy Uygun,Fethi Uğur ,Ahmet Yusuf Sökmen,İlhan Kandemir,Muharrem Köroğlu seçildi.

 

 

SEÇİLENLER GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEKTİR

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan seçilen komisyon üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Çameli Belediyesi’nde yapılan tüm çalışmaları ve harcamaları mevzuat çerçevesinde yaptıklarının altını çizerek, “Denetim kuruluna seçilen üyelerimizin bu görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.