Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti!

DENİZLİ 21.01.2018 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti!

MHP il eski başkanlarından ve aynı zamanda milletvekili aday adayı da olan Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti.   Milliyetçi Hareket Partisi il eski başkanlarından Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti. Evli ve üç çocuk babası yeniçerinin bu sabah evinde yaşadığı kalp rahatsızlığı sonrası vefat ettiği öğrenildi.   Milliyetçi Hareket Partisi’nde il başkanlığı döneminde hem parti tabanı hem de Denizli halkı tarafından çok sevilen bir siyasetçi olan Yeniçeri, milletvekili aday adayı da olmuştu.   4 Çocuk babası olan Mehmet Fevzi Yeniçeri'nin cenazesi Pazartesi günü (Yarın) öğle namazının ardından Tavas-Kızılcabiölük Mahallesinde toprağa verileceği belirtidli.     Kaynak: denizlihaber.com

MHP il eski başkanlarından ve aynı zamanda milletvekili aday adayı da olan Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi il eski başkanlarından Mehmet Fevzi Yeniçeri vefat etti. Evli ve üç çocuk babası yeniçerinin bu sabah evinde yaşadığı kalp rahatsızlığı sonrası vefat ettiği öğrenildi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde il başkanlığı döneminde hem parti tabanı hem de Denizli halkı tarafından çok sevilen bir siyasetçi olan Yeniçeri, milletvekili aday adayı da olmuştu.

 

4 Çocuk babası olan Mehmet Fevzi Yeniçeri'nin cenazesi Pazartesi günü (Yarın) öğle namazının ardından Tavas-Kızılcabiölük Mahallesinde toprağa verileceği belirtidli.

 

 

Kaynak: denizlihaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.