Mehmet Karabay Aile ve Sosylala Politikalar Bakan yardımcılığı'na atandı

DENİZLİ 16.08.2017 - 08:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mehmet Karabay Aile ve Sosylala Politikalar Bakan yardımcılığı'na atandı

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karar ile  Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Karabay Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcılığına atandı.   16 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereği, önceki dönem Tavas Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Karabay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya'nın yardımcılığına atandı.   Yayımlanan karar gereği Ankara'da, Denizli'den Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir bakanlık, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na atanan Mehmet Karabay ile birlikte iki bakan yardımcısı Denizli'yi temsil etmiş olacak.  

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karar ile  Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Karabay Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcılığına atandı.

 

16 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereği, önceki dönem Tavas Belediye Başkanı ve Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Karabay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Fatma Betül Sayan Kaya'nın yardımcılığına atandı.

 

Yayımlanan karar gereği Ankara'da, Denizli'den Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bir bakanlık, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na atanan Mehmet Karabay ile birlikte iki bakan yardımcısı Denizli'yi temsil etmiş olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.