Mehmet Özdilek Maçın 80 Dakikasını 10 Kişi Oynadık

SPOR 28.12.2019 - 19:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mehmet Özdilek Maçın 80 Dakikasını 10 Kişi Oynadık

Denizlispor Teknik Direktör Mehmet Özdilek, maçın büyük bir bölümünü 10 kişiyle oynamanın dezavantajını yaşadıklarını belirterek, kadro yetersizliğiyle çıkılan maçta 2 gol attıklarını söyledi.   Kadro yetersizliğinden yakınan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ooyunun büyük bölümünü 10 kişi oynamanın yarattığı dezavantaja dikkat çeken Özdilek, maç öncesi Ankaragücü’nün kazanmak için oynayacağını bilerek maça çıktıklarını söyledi. Oyun başlarken 10 kişi kalacaklarını tahmin edemediklerini belirten Özdilek, "Maçın başında Barow’un atılması ile 80 dakika 10 kişi oynadık. Rakibin duran toplarda zayeti olan bir takım olduğunu biliyorduk. Bununla ilgili çalışmamız olmuştu zaten. İlk yarıda 2 tane duran toptan güzel 2 gol bulduk. İkinci yarı rakibimiz taraftarı önünde baskı uygulayacağını biliyorduk. Zeki’yi devre arası çıkaracaktım. Kendisi ciddi şekilde hastaydı. İkinci yarı 15 dakika daha oyunda tutmak zorunda kaldık. Çünkü elimizde oyuncu yok. Olcay ilk defa sol bek oynadı. Buraya devşirme oyunculardan oluşan kadroyla geldik. 2-0’dan 2-2 sıkıntılı bir skor gibi gözüyor ama oyunun başından itibaren düşündüğünüz olguda kazanamıyorsan kaybetmemek çok daha önemli. Geçen hafta evimizde kaybetmiştik. Bu hafta bunu telafi etmek istiyorduk. İkinci yarı 2- 1’den sonra fişi çekebilirdik. Hugo karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsaydı galip ayrılacaktık. Oyuncularımın 80 dakika 1 kişi eksikken gösterdiği oyundan memnunum. İkinci yarıya güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktör Mehmet Özdilek, maçın büyük bir bölümünü 10 kişiyle oynamanın dezavantajını yaşadıklarını belirterek, kadro yetersizliğiyle çıkılan maçta 2 gol attıklarını söyledi.

 

Kadro yetersizliğinden yakınan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ooyunun büyük bölümünü 10 kişi oynamanın yarattığı dezavantaja dikkat çeken Özdilek, maç öncesi Ankaragücü’nün kazanmak için oynayacağını bilerek maça çıktıklarını söyledi. Oyun başlarken 10 kişi kalacaklarını tahmin edemediklerini belirten Özdilek, "Maçın başında Barow’un atılması ile 80 dakika 10 kişi oynadık. Rakibin duran toplarda zayeti olan bir takım olduğunu biliyorduk. Bununla ilgili çalışmamız olmuştu zaten. İlk yarıda 2 tane duran toptan güzel 2 gol bulduk. İkinci yarı rakibimiz taraftarı önünde baskı uygulayacağını biliyorduk. Zeki’yi devre arası çıkaracaktım. Kendisi ciddi şekilde hastaydı. İkinci yarı 15 dakika daha oyunda tutmak zorunda kaldık. Çünkü elimizde oyuncu yok. Olcay ilk defa sol bek oynadı. Buraya devşirme oyunculardan oluşan kadroyla geldik. 2-0’dan 2-2 sıkıntılı bir skor gibi gözüyor ama oyunun başından itibaren düşündüğünüz olguda kazanamıyorsan kaybetmemek çok daha önemli. Geçen hafta evimizde kaybetmiştik. Bu hafta bunu telafi etmek istiyorduk. İkinci yarı 2- 1’den sonra fişi çekebilirdik. Hugo karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsaydı galip ayrılacaktık. Oyuncularımın 80 dakika 1 kişi eksikken gösterdiği oyundan memnunum. İkinci yarıya güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.