Mehmet Taş Giresunspor ile anlaştı!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mehmet Taş Giresunspor ile anlaştı!

Denizlispor’da sezon başında anlaşma sağlanarak renklerine bağladığı Mehmet Taş, Giresunspor ile anlaşma sağladı.   Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor, son olarak Denizlispor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile anlaşmaya vardı. Denizlispor sezon başında Gençlerbirliği forması giyen orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile 1 yıllık anlaşma sağlayarak renklerine bağlamıştı. Giresunspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Mehmet Taş ile yarım sezonluğuna anlaşmaya varılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun" denildi.   

Denizlispor’da sezon başında anlaşma sağlanarak renklerine bağladığı Mehmet Taş, Giresunspor ile anlaşma sağladı.

 

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor, son olarak Denizlispor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile anlaşmaya vardı. Denizlispor sezon başında Gençlerbirliği forması giyen orta saha oyuncusu Mehmet Taş ile 1 yıllık anlaşma sağlayarak renklerine bağlamıştı.


Giresunspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Mehmet Taş ile yarım sezonluğuna anlaşmaya varılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun" denildi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.