Mehmet Teke, Başkan Adayı Gibi Çalışıyor

SİYASET 20.11.2018 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mehmet Teke, Başkan Adayı Gibi Çalışıyor

Pamukkale ilçesinden AK Parti belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından adaylığın en güçlü isimlerinden biri olarak görülen Mehmet Teke, seçim çalışmalarını başkan adayı gibi sürdürüyor. "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganıyla yola çıkan Mehmet Teke, Pamukkale'de yaşamanın bir ayrıcalık olacağını anlatıyor.   Pamukkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından adaylığın en güçlü isimlerinden biri olarak kabul edilen Mehmet Teke, başkan adayı gibi çalışıyor. AK Parti'nin Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşmesinin yanında mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Mehmet Teke, "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganını ve Pamukkale'de yaşamanın bir ayrıcalık olacağını anlatıyor. Bu kapsamda Kocadere, Küçükdere, Kale, Akhan, Belenardıç, Gölemezli, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Develi, Güzelköy, Hacıkaplanlar, Kayalık, Pelitlibağ, Atatürk, Cankurtaran, Karataş, Kale, 15 Mayıs, Karahayıt ve Kınıklı Mahallelerini tek tek ziyaret eden Mehmet Teke, vatandaşlarla sohbet ederek istek, öneri ve görüşlerini aldı. Mahalle başkanları ve muhtarlarla da bir araya gelen Mehmet Teke, "Partimizin fedakar, cefakar ve belkemiği olan mahalle başkanlarımız, Pamukkale ilçemizin değerli mahalle muhtarları ve çok değerli vatandaşlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Hep birlikte, 'hizmet için durmak yok yola devam' diyerek, sevdalısı olduğumuz ilçemiz için daha fazla neler yapabiliriz bunları konuştuk" dedi.     "Hep birlikte yeni hedeflere"   Denizli'nin hizmetkarları olan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte bu şehre hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadığını, bu yolda kazandığı tüm tecrübelerini büyük bir hizmet aşkı ile Pamukkale için paylaşmak istediğini anlatan Mehmet Teke, şöyle konuştu: "Pamukkale ilçemize daha fazla hizmet ve güzellikler getirmek için bu yola çıktım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah yeni hedeflere hep birlikte koşacağız. Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalık olacak."dedi.      

Pamukkale ilçesinden AK Parti belediye başkan aday adaylığını açıklamasının ardından adaylığın en güçlü isimlerinden biri olarak görülen Mehmet Teke, seçim çalışmalarını başkan adayı gibi sürdürüyor. "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganıyla yola çıkan Mehmet Teke, Pamukkale'de yaşamanın bir ayrıcalık olacağını anlatıyor.

 

Pamukkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından adaylığın en güçlü isimlerinden biri olarak kabul edilen Mehmet Teke, başkan adayı gibi çalışıyor. AK Parti'nin Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşmesinin yanında mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Mehmet Teke, "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganını ve Pamukkale'de yaşamanın bir ayrıcalık olacağını anlatıyor. Bu kapsamda Kocadere, Küçükdere, Kale, Akhan, Belenardıç, Gölemezli, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Develi, Güzelköy, Hacıkaplanlar, Kayalık, Pelitlibağ, Atatürk, Cankurtaran, Karataş, Kale, 15 Mayıs, Karahayıt ve Kınıklı Mahallelerini tek tek ziyaret eden Mehmet Teke, vatandaşlarla sohbet ederek istek, öneri ve görüşlerini aldı. Mahalle başkanları ve muhtarlarla da bir araya gelen Mehmet Teke, "Partimizin fedakar, cefakar ve belkemiği olan mahalle başkanlarımız, Pamukkale ilçemizin değerli mahalle muhtarları ve çok değerli vatandaşlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Hep birlikte, 'hizmet için durmak yok yola devam' diyerek, sevdalısı olduğumuz ilçemiz için daha fazla neler yapabiliriz bunları konuştuk" dedi.

 

 

"Hep birlikte yeni hedeflere"

 

Denizli'nin hizmetkarları olan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte bu şehre hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadığını, bu yolda kazandığı tüm tecrübelerini büyük bir hizmet aşkı ile Pamukkale için paylaşmak istediğini anlatan Mehmet Teke, şöyle konuştu: "Pamukkale ilçemize daha fazla hizmet ve güzellikler getirmek için bu yola çıktım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah yeni hedeflere hep birlikte koşacağız. Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalık olacak."dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.