Mehmet Yüksel babasını kaybetti!

DENİZLİ 07.03.2018 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mehmet Yüksel babasını kaybetti!

23 ve 24. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in babası Hacı Mustafa Yüksel vefat etti.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin baş danışmanlığı görevini sürdüren, 23 ve 24. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in babası Hacı Mustafa Yüksel (87), yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı bugün sabaha karşı vefat etti. Bir süredir nefes darlığı çektiği için hastanede tedavi gören Mustafa Yüksel, üç gün önce yoğun bakıma alınmıştı. Yüksel, bu sabah Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Yüksel’in 8 Mart Perşembe (yarın) Denizli Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.    DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta Milletvekili Mehmet Yüksel ve Yüksel ailesine baş sağlığı diliyoruz.

23 ve 24. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in babası Hacı Mustafa Yüksel vefat etti.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin baş danışmanlığı görevini sürdüren, 23 ve 24. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in babası Hacı Mustafa Yüksel (87), yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı bugün sabaha karşı vefat etti. Bir süredir nefes darlığı çektiği için hastanede tedavi gören Mustafa Yüksel, üç gün önce yoğun bakıma alınmıştı. Yüksel, bu sabah Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.


Yüksel’in 8 Mart Perşembe (yarın) Denizli Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. 

 

DENİZLİ20HABER.COM ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta Milletvekili Mehmet Yüksel ve Yüksel ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.