Mehter Başı Muhtar Oldu

DENİZLİ 28.11.2019 - 14:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Mehter Başı Muhtar Oldu

 Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Aras,hastalanıp 2 ay rapor alınca Pamukkale Kaymakamlığı, Denizli ve bölgede tanınan ünlü simalardan mehter başı Oğuz Sırlı'yı 1. Aza olmasından dolayı geçici olarak muhtarlık görevine atadı.     Denizli’nin Pamukkale İlçesi Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Aras kalça kırığı nedeniyle 2 ay rapor aldı. Bu nedenle muhtarlık görevinde değişim yaşandı. 2 ay içerisinde mahallede vatandaşların işleri aksamasın diye mahallenin 1. azası olan Fetih 1453 Mehteran Takımında Mehter Başı olarak görev alan ünlü simalardan Oğuz Sırlı, Pamukkale Kaymakamlığı tarafından geçici olarak görevlendirildi. Durumu Sosyal Medya Hesabında Paylaşarak bilgilendirme yapan Sırlı, “Fesleğen Mahalle Muhtarımız Semiha Aras Hanımın rahatsızlanması nedeniyle seçimlerde en fazla oya sahip aza olmamdan dolayı geçici bir süre yerine ben bakacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.    

 Fesleğen Mahalle Muhtarı Semiha Aras,hastalanıp 2 ay rapor alınca Pamukkale Kaymakamlığı, Denizli ve bölgede tanınan ünlü simalardan mehter başı Oğuz Sırlı'yı 1. Aza olmasından dolayı geçici olarak muhtarlık görevine atadı.  

 

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Aras kalça kırığı nedeniyle 2 ay rapor aldı. Bu nedenle muhtarlık görevinde değişim yaşandı. 2 ay içerisinde mahallede vatandaşların işleri aksamasın diye mahallenin 1. azası olan Fetih 1453 Mehteran Takımında Mehter Başı olarak görev alan ünlü simalardan Oğuz Sırlı, Pamukkale Kaymakamlığı tarafından geçici olarak görevlendirildi. Durumu Sosyal Medya Hesabında Paylaşarak bilgilendirme yapan Sırlı, “Fesleğen Mahalle Muhtarımız Semiha Aras Hanımın rahatsızlanması nedeniyle seçimlerde en fazla oya sahip aza olmamdan dolayı geçici bir süre yerine ben bakacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.