Mekik, Düzcespor Maçı Hazırlıklarını sürdürüyor...

SPOR 21.11.2018 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, Düzcespor Maçı Hazırlıklarını sürdürüyor...

TFF 3.Lig 2.Grup 14.hafta müsabakasında 25 Kasım pazar günü Düzcespor’u konuk edecek Kızılcabölükspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.   Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı.   Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuziyğitoğlu’da yakından takip etti.   Ali Yalçın : Sezonun En Kötü Futbolunu Oynadık   Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, Altındağ Belediyespor maçında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirtti.       Takım olarak sahada istedikleri performansı gösteremediklerini belirten Ali Yalçın,’ Maça istekli başladık ve ilk dakikalarda topla daha fazla oynayan taraf bizdik. Ama ilk 15 dakikalık süreçten sonra sahada istediklerimizi yapamadık. Takım olarak belkide sezonun en kötü futbolunu sergiledik. Kötü oyuna rağmen yine maçın geneline baktığımızda 4 net pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirebilsek belki farklı bir senaryo olabilirdi. Ama oyunsal anlamda bu kötü futbol bize yakışmadı. Bu maçı yol kazası olarak görüp önümüze bakacağız. Lig uzun bir maraton ve daha oynanacak çok maç var.’ diye konuştu.  

TFF 3.Lig 2.Grup 14.hafta müsabakasında 25 Kasım pazar günü Düzcespor’u konuk edecek Kızılcabölükspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

 

Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı.

 

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuziyğitoğlu’da yakından takip etti.

 

Ali Yalçın : Sezonun En Kötü Futbolunu Oynadık

 

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, Altındağ Belediyespor maçında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını belirtti.  

 

 

Takım olarak sahada istedikleri performansı gösteremediklerini belirten Ali Yalçın,’ Maça istekli başladık ve ilk dakikalarda topla daha fazla oynayan taraf bizdik. Ama ilk 15 dakikalık süreçten sonra sahada istediklerimizi yapamadık. Takım olarak belkide sezonun en kötü futbolunu sergiledik. Kötü oyuna rağmen yine maçın geneline baktığımızda 4 net pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirebilsek belki farklı bir senaryo olabilirdi. Ama oyunsal anlamda bu kötü futbol bize yakışmadı. Bu maçı yol kazası olarak görüp önümüze bakacağız. Lig uzun bir maraton ve daha oynanacak çok maç var.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.