Mekik Liderliği bırakmak istemiyor...

SPOR 17.11.2018 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik Liderliği bırakmak istemiyor...

Lider Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 13.hafta müsabakasında 18 Kasım pazar günü Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’a konuk olacak.   Aktepe Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Balcı yönetecek. Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girecek. Bu sabah erken saatlerinde kara yoluyla Ankara’ya hareket eden sarı kırmızılılar konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı. Mekik’te Altındağ Belediyespor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Özer’in durumu maç saatinde belli olacak.     1 maç soyunma odalarına ve yedek kulübesine giriş yasağı alan teknik direktör Ali Yalçın müsabakayı tribünden takip edecek. Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Altındağ Belediyespor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.

Lider Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 13.hafta müsabakasında 18 Kasım pazar günü Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’a konuk olacak.

 

Aktepe Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Balcı yönetecek.

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girecek. Bu sabah erken saatlerinde kara yoluyla Ankara’ya hareket eden sarı kırmızılılar konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı. Mekik’te Altındağ Belediyespor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Göksal Özkara forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Gökhan Özer’in durumu maç saatinde belli olacak.

 

 

1 maç soyunma odalarına ve yedek kulübesine giriş yasağı alan teknik direktör Ali Yalçın müsabakayı tribünden takip edecek.

Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor, Altındağ Belediyespor ile ilk kez kozlarını paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.