Mekik Liderlik aşkına...

SPOR 24.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik Liderlik aşkına...

Kızılcabölükspor, 25 Kasım pazar Günü Kızılcabölük Stadı’nda Düzcespor’u konuk edecek. Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 14.hafta müsabakasında 25 Kasım pazar günü Düzcespor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Mersin bölgesi hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek. Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi.   Mekik’te Düzcespor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları bulunan Göksal Özkara ve Mustafa Altun forma giyemeyecek.   Daha önce rakibi ile 2015/2016 sezonunda iki kez karşılaşan Kızılcabölükspor, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Kızılcabölükspor, 25 Kasım pazar Günü Kızılcabölük Stadı’nda Düzcespor’u konuk edecek.

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 14.hafta müsabakasında 25 Kasım pazar günü Düzcespor’u konuk edecek. Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Mersin bölgesi hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır yönetecek.

Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor tesislerde toplandı ve kampa girdi.

 

Mekik’te Düzcespor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları bulunan Göksal Özkara ve Mustafa Altun forma giyemeyecek.

 

Daha önce rakibi ile 2015/2016 sezonunda iki kez karşılaşan Kızılcabölükspor, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.