Mekik, TFF Başkanı Demirören'i ziyaret etti...

SPOR 13.12.2018 - 13:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, TFF Başkanı Demirören'i ziyaret etti...

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.   Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyesi Ahmet İlem’in de aralarında olduğu, 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e bugün Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde nezaket ziyaretinde bulundu.     TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette; TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Prof.Dr. Mete Düren, Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, kulüp temsilceleri,Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyesi Ahmet İlem’de hazır bulundu.

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

 

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyesi Ahmet İlem’in de aralarında olduğu, 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e bugün Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette; TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Kamışlı, Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Prof.Dr. Mete Düren, Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, kulüp temsilceleri,Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyesi Ahmet İlem’de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.