Mekik, Van ile yenişemedi

SPOR 13.10.2018 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, Van ile yenişemedi

MEKİK, VAN İLE YENİŞEMEDİ Van BBSK : 3 - Kızılcabölükspor : 3   Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 7.hafta müsabakasında Van Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Van Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.   Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekipte Güney Tutcuoğlu 19. dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.Van ataklarına karşı koyan ve maçta dengeyi kuran temsilcimiz Kızılcabölükspor aradığı golü karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru buldu. 43 dakikada Gökhan Özer beraberlik golünü atan isim oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan taraf  bu kez Mekik oldu. 59. dakikada tekrar sahneye çıkan Gökhan Özer takımının ve kendisinin 2. golünü attı. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline  alan ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor 79. ve 88. dakikalarda Umut'un attığı gollerle 3-2 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Kızılcabölükspor, karşılaşmanın uzatma bölümlerinde Emirhan Atilla ile durumu 3-3'e getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı. Kızılcabölükspor, Van Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 1 puanla 7. hafta sonunda 3. sırada yer aldı.

MEKİK, VAN İLE YENİŞEMEDİ

Van BBSK : 3 - Kızılcabölükspor : 3

 

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 7.hafta müsabakasında Van Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Van Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

 

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekipte Güney Tutcuoğlu 19. dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.Van ataklarına karşı koyan ve maçta dengeyi kuran temsilcimiz Kızılcabölükspor aradığı golü karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru buldu. 43 dakikada Gökhan Özer beraberlik golünü atan isim oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan taraf  bu kez Mekik oldu. 59. dakikada tekrar sahneye çıkan Gökhan Özer takımının ve kendisinin 2. golünü attı.

Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline  alan ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor 79. ve 88. dakikalarda Umut'un attığı gollerle 3-2 öne geçti.

Mücadeleyi bırakmayan Kızılcabölükspor, karşılaşmanın uzatma bölümlerinde Emirhan Atilla ile durumu 3-3'e getirdi.

Kalan bölümlerde başka gol olmayınca mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Kızılcabölükspor, Van Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 1 puanla 7. hafta sonunda 3. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.