Mekik, Yeni Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı...

SPOR 28.01.2019 - 20:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, Yeni Orduspor Maçı Hazırlıklarına Başladı...

TFF 3.Lig 2.Grup 20.hafta müsabakasında 3 Şubat pazar günü Yeni Orduspor’u konuk edecek Kızılcabölükspor’umuz, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.   Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı.   Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.

TFF 3.Lig 2.Grup 20.hafta müsabakasında 3 Şubat pazar günü Yeni Orduspor’u konuk edecek Kızılcabölükspor’umuz, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.

 

Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejenerasyon çalışmasının ardından 5’e 2 ile tamamlandı.

 

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.