Mekikte düşüş sürüyor...

SPOR 26.01.2019 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekikte düşüş sürüyor...

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 19.hafta müsabakasında İstanbul temsilcisi Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor’a konuk oldu.     Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçı sarı kırmızılılar 4-3 kaybetti.     Kızılcabölükspor'un gollerini 53. dakikada Gökhan Özer ile uzatma dakikalarında Ramazan Ergut ve Samet Dağlı kaydetti.     Çatalcaspor'un gollerini 28. dakikada Barış Kazer, 61. dakikada Ömer Faruk acı , 69. dakikada Cemal Şener ve 82. dakikada Kudret Kanoğlu kaydetti.     Kızılcabölükspor bu mağlubiyetle 28 puanda kalırken Çatalacaspor ise 30 puana yükseldi.     

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 19.hafta müsabakasında İstanbul temsilcisi Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor’a konuk oldu.

 

 

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçı sarı kırmızılılar 4-3 kaybetti.

 

 

Kızılcabölükspor'un gollerini 53. dakikada Gökhan Özer ile uzatma dakikalarında Ramazan Ergut ve Samet Dağlı kaydetti.

 

 

Çatalcaspor'un gollerini 28. dakikada Barış Kazer, 61. dakikada Ömer Faruk acı , 69. dakikada Cemal Şener ve 82. dakikada Kudret Kanoğlu kaydetti.

 

 

Kızılcabölükspor bu mağlubiyetle 28 puanda kalırken Çatalacaspor ise 30 puana yükseldi.

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.