Mekikte moraller bozuldu...

SPOR 22.01.2019 - 18:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekikte moraller bozuldu...

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından Kızılcabölükspor’un lig sonuncusu Bergama Belediyespor ile berabere kalması camiada moralleri bozdu.     Kızılcabölükspor’da bu sezon işler bir türlü yolunda gitmiyor. TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan sarı kırmızılılar transfer döneminin en hızlı takımlarından biriydi. Başta deneyimli kaleci İsmail Şahmalı olmak üzere bir çok futbolcuyu kadrosuna katan Mekik 2. Yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Bergama Belediyespor karşısında alınan beraberlik ile 1 puan tüm takım ve camiada şaşkınlığa sebep oldu.   Sarı kırmızılılar Bergama karşısında kaybedilen 2 puanı ve ilk yarıda kaybedilen puanları arıyor. Mekik 18. Hafta sonunda lider Kırşehir 5 puan gerisinde 28 puanla 4. Sırada haftayı kapatırken bu hafta deplasmanda Cumartesi günü Çatalcaspor’a konuk olacak.   Ali Yalçın : Yakaladığımız Fırsatları Değerlendirmemiz Gerekiyor   Takım olarak Bergama maçına iyi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk yarıda istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu devrede rakibe pozisyon vermedik ama bizde ilk dakikalardaki pozisyonlar dışında etkili olamadık. Maçın başında yakaladığımız 2 pozisyonu değerlendirebilseydik farklı bir senaryo olabilirdi. İkinci yarıda biraz daha istekliydik ve karşılıklı goller oldu. Son dakikalarda iyi baskı kurduk ama aradığımız galibiyet golünü bulamadık. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor.’ diye konuştu. ‘  

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından Kızılcabölükspor’un lig sonuncusu Bergama Belediyespor ile berabere kalması camiada moralleri bozdu.

 

 

Kızılcabölükspor’da bu sezon işler bir türlü yolunda gitmiyor. TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan sarı kırmızılılar transfer döneminin en hızlı takımlarından biriydi. Başta deneyimli kaleci İsmail Şahmalı olmak üzere bir çok futbolcuyu kadrosuna katan Mekik 2. Yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği lig sonuncusu Bergama Belediyespor karşısında alınan beraberlik ile 1 puan tüm takım ve camiada şaşkınlığa sebep oldu.

 

Sarı kırmızılılar Bergama karşısında kaybedilen 2 puanı ve ilk yarıda kaybedilen puanları arıyor. Mekik 18. Hafta sonunda lider Kırşehir 5 puan gerisinde 28 puanla 4. Sırada haftayı kapatırken bu hafta deplasmanda Cumartesi günü Çatalcaspor’a konuk olacak.

 

Ali Yalçın : Yakaladığımız Fırsatları Değerlendirmemiz Gerekiyor

 

Takım olarak Bergama maçına iyi başlayamadıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk yarıda istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bu devrede rakibe pozisyon vermedik ama bizde ilk dakikalardaki pozisyonlar dışında etkili olamadık. Maçın başında yakaladığımız 2 pozisyonu değerlendirebilseydik farklı bir senaryo olabilirdi. İkinci yarıda biraz daha istekliydik ve karşılıklı goller oldu. Son dakikalarda iyi baskı kurduk ama aradığımız galibiyet golünü bulamadık. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor.’ diye konuştu. ‘

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.