Melike Basmacı'dan tavla molası

SİYASET 09.12.2016 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Melike Basmacı'dan tavla molası

denizli haber / denizli 20 haber / Melike Basmacı'dan tavla molası

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Bekilli İlçesi’nde çalışmalarına tavla molası verdi. Samimi bir şekilde karşılanan Basmacı, vatandaşları dinledi.     Çivril ve Bekilli İlçelerinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı, temaslarını değerlendirdiği açıklamada, insanların yüzünün zoraki güldüğünü söyledi.   Tarım ve hayvancılık ile geçinen kesimin oldukça sıkıntılı süreç yaşadığını anlatan Basmacı, siyasetçileri karşısında gören insanların dert yanmaktan kendilerini alamadığını aktardı. Çoğu bölgelerde parti politikalarını de Denizli için yaptığı çalışmaları anlatmaya fırsat bulamadığını ifade eden Basmacı, “Artık insanlarımız dolmuş. Ne yapacağını, kime danışacağını bilmek bir hale gelmişler. Evlerine bir ekmek götüren insanlar şükür eder olmuş. Gerek küresel ekonomi ve gerekse de ülkemizin yaşadığı darboğaz vatandaşlarımızı iyice bunaltmış. Çıkış noktası bulmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade ederek bizlere bir kat daha fazla sorumluluk yüklüyorlar” dedi.   TAVLA OYNADI   Bekilli ziyaretinde kahvehanelere de uğramayı ihmal etmeyen Milletvekili Basmacı, günün getirdiği yorgunluğu tavla oynayarak attı. Kazanın olmadığı tavla oyunu neşeli anlara sahne oldu. İlçe halkının da merakla seyrettiği tavla oyununun ardından Basmacı ilçeden ayrılarak beraberindeki ekip ile birlikte çalışmalarına devam etti. 
denizli haber / denizli 20 haber / Melike Basmacı'dan tavla molası

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Bekilli İlçesi’nde çalışmalarına tavla molası verdi. Samimi bir şekilde karşılanan Basmacı, vatandaşları dinledi.

 

 

Çivril ve Bekilli İlçelerinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı, temaslarını değerlendirdiği açıklamada, insanların yüzünün zoraki güldüğünü söyledi.

 

Tarım ve hayvancılık ile geçinen kesimin oldukça sıkıntılı süreç yaşadığını anlatan Basmacı, siyasetçileri karşısında gören insanların dert yanmaktan kendilerini alamadığını aktardı. Çoğu bölgelerde parti politikalarını de Denizli için yaptığı çalışmaları anlatmaya fırsat bulamadığını ifade eden Basmacı, “Artık insanlarımız dolmuş. Ne yapacağını, kime danışacağını bilmek bir hale gelmişler. Evlerine bir ekmek götüren insanlar şükür eder olmuş. Gerek küresel ekonomi ve gerekse de ülkemizin yaşadığı darboğaz vatandaşlarımızı iyice bunaltmış. Çıkış noktası bulmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade ederek bizlere bir kat daha fazla sorumluluk yüklüyorlar” dedi.

 

TAVLA OYNADI

 

Bekilli ziyaretinde kahvehanelere de uğramayı ihmal etmeyen Milletvekili Basmacı, günün getirdiği yorgunluğu tavla oynayarak attı. Kazanın olmadığı tavla oyunu neşeli anlara sahne oldu. İlçe halkının da merakla seyrettiği tavla oyununun ardından Basmacı ilçeden ayrılarak beraberindeki ekip ile birlikte çalışmalarına devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.