Melike Basmacı'nın kolu çatladı

SİYASET 21.01.2017 - 10:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Melike Basmacı'nın kolu çatladı

TBMM'de anayasa görüşmeleri esnasında çıkan arbedede CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı'nın kolu çatladı.

TBMM'de anayasa görüşmeleri sırasında, Aylin Nazlıaka'nın meclis kürsüsüne elini kelepçelemesi sonrası çıkan kavgada CHP'li Melike Basmacı'nın kolu çatladı.   Kavgaya müdahale ettiğini, kolunu bir milletvekilinin kıvırdığını ancak kim olduğunu bilmediğini söyleyen Basmacı'nın kolu sargıya alındı. Basmacı, "Kolumdaki çatlak iyileşir ama ülkeme çok üzülüyorum. Gözleri dönmüş. Vicdanlarını, her şeylerini teslim etmişler." dedi.   CHP Antalya kadın kolları tarafından Melike Basmacı'ya destek için kollarını sararak yüzlerine Basmacı'nın maskesini takarak destek verdiler. Basmacı bu destekten dolayı Antalya Kadın Kolları'na  verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.  
TBMM'de anayasa görüşmeleri esnasında çıkan arbedede CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı'nın kolu çatladı.

TBMM'de anayasa görüşmeleri sırasında, Aylin Nazlıaka'nın meclis kürsüsüne elini kelepçelemesi sonrası çıkan kavgada CHP'li Melike Basmacı'nın kolu çatladı.

 

Kavgaya müdahale ettiğini, kolunu bir milletvekilinin kıvırdığını ancak kim olduğunu bilmediğini söyleyen Basmacı'nın kolu sargıya alındı. Basmacı, "Kolumdaki çatlak iyileşir ama ülkeme çok üzülüyorum. Gözleri dönmüş. Vicdanlarını, her şeylerini teslim etmişler." dedi.

 

CHP Antalya kadın kolları tarafından Melike Basmacı'ya destek için kollarını sararak yüzlerine Basmacı'nın maskesini takarak destek verdiler. Basmacı bu destekten dolayı Antalya Kadın Kolları'na  verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.