Memur-Sen Heyeti Rektör Bağ İle Görüştü

GÜNDEM 18.07.2019 - 08:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Memur-Sen Heyeti Rektör Bağ İle Görüştü

Memur-Sen Denizli İl Temsilciği heyeti Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı makamdında ziyaret etti.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı ziyarette, Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mehmet Baysal, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Akçay, Ulaştırma Memur-Sen Başkanı Halil Işık, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Osman Kurt ve Emekli Memur-Sen Başkanı Salih Tekin ile birlikte Memur-Sen heyeti katıldı.     Yapılan görüşmeler hakkında bilgi veren Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’luŞube Başkanı Feyzullah Öselmiş;“Bizler, niceliğimizin bir neticesi olarak sahip olduğumuz yetkiyi, nitelikli çalışmalarımızın etki sahasıyla birleştirerek ülkemizin geleceğini belirleyecek olan eğitim sistemimizin sorunlarını ve bu sorunlara çözüm önerilerimizi ortaya koymayı hayati buluyoruz. Hele ki eğitim gibi insanı, bilinci, kültürü, tarihi ve geleceği değiştirme potansiyeli olan bir olgudaki aksaklıklara kayıtsız kalmak bizim için dün olduğu gibi bugün de bir seçenek değildir. ‘Görüyorsan sorumlusun’ prensibi gereği üzerimizdeki sorumluluğun farkındalığıyla bu çalışmalarımızın her birini sendikal mücadelemizin mütemmim cüzü olarak görüyor ve bu şuurla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” açıklamalarında bulunarak, bu amaçla Eğitim-Bir-Sen Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından hazırlanan Yükseköğretime Bakış 2019: İzleme ve Değerlendirme Raporu’nu Rektör Bağ’a sunduklarını belirtti.   Üniversite’de iki iş kolunda üyelerinin olduğuna değinen Öselmiş, “Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’li üyeler ile tüm çalışanları ilgilendiren konularda Rektör  Bağ ile istişarelerde bulunduklarını belirtti.      

Memur-Sen Denizli İl Temsilciği heyeti Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı makamdında ziyaret etti.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ı ziyarette, Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Mehmet Baysal, Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Akçay, Ulaştırma Memur-Sen Başkanı Halil Işık, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Osman Kurt ve Emekli Memur-Sen Başkanı Salih Tekin ile birlikte Memur-Sen heyeti katıldı.

 

 

Yapılan görüşmeler hakkında bilgi veren Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 No’luŞube Başkanı Feyzullah Öselmiş;“Bizler, niceliğimizin bir neticesi olarak sahip olduğumuz yetkiyi, nitelikli çalışmalarımızın etki sahasıyla birleştirerek ülkemizin geleceğini belirleyecek olan eğitim sistemimizin sorunlarını ve bu sorunlara çözüm önerilerimizi ortaya koymayı hayati buluyoruz. Hele ki eğitim gibi insanı, bilinci, kültürü, tarihi ve geleceği değiştirme potansiyeli olan bir olgudaki aksaklıklara kayıtsız kalmak bizim için dün olduğu gibi bugün de bir seçenek değildir. ‘Görüyorsan sorumlusun’ prensibi gereği üzerimizdeki sorumluluğun farkındalığıyla bu çalışmalarımızın her birini sendikal mücadelemizin mütemmim cüzü olarak görüyor ve bu şuurla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” açıklamalarında bulunarak, bu amaçla Eğitim-Bir-Sen Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından hazırlanan Yükseköğretime Bakış 2019: İzleme ve Değerlendirme Raporu’nu Rektör Bağ’a sunduklarını belirtti.

 

Üniversite’de iki iş kolunda üyelerinin olduğuna değinen Öselmiş, “Sağlık-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’li üyeler ile tüm çalışanları ilgilendiren konularda Rektör  Bağ ile istişarelerde bulunduklarını belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.