Memur-Sen Ve Bem Bir-Sen Bir Arada

DENİZLİ 27.12.2017 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Memur-Sen Ve Bem Bir-Sen Bir Arada

26 Aralık 2017 tarihinde  Denizli Genç Memur-Sen İl Yönetim Kurulu Toplantısını  Memur-Sen ve Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun Katılımlarıyla gerçekleştirdi. Toplantıda Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan ve Bem Bir Sen İl Başkanı Osman Kurt da hazır bulundu.     Memur-Sen ve Bem Bir -Sen Genel Başkan Yardımcısı  Levent Uslu ; kendisininde gençliğinde gençlik teşkilatlarında ve çalışmalarında bulunduğunu ifade ederek temelinde Besmele ve duanın olduğu her işte hayır olduğunu belirtti. İçinde bulunduğumuz Memur-Sen’in, Merhum Kudüs şairi ve Memur-Sen Kurucusu Mehmet Akif İnan’ın kurmuş olduğu bir Erdemliler hareketi olduğunu ve hayır ve dualarla kurulduğunu, şuan itibariyle Türkiye’nin en büyük yerli ve milli sendika teşkilatı haline geldiğini söyledi.     2012 yılında kurulan Genç Memur-Sen’in de sendikamıza büyük güç kuvvet ve enerji verdiğini belirtti Denizli Genç Memur-Sen teşkilatı olarak her zaman Allah rızasını gözeten ve peygamberi duruş sergilememiz  gerektiğini söyledi. Gençlere Ülkemizde Genç Memur-Sen teşkilatları olarak birleştirici ve bütünleyici bir rol üstelenmemizi tavsiye etti. İyiliğe sünger kötülüğe beton olunmasını Davamızı sadece senden olana değil herkese anlat düsturunu benimsememiz gerektiğini söyledi. Son olarak değerli gençler Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin dedi.   Denizli Genç Memur-Sen İl Başkanı Yasin Karaman’da Levent Uslu başkanımıza tavsiyeleri ve güzel dilekleri  için teşekkür ederiz dedi.              

26 Aralık 2017 tarihinde  Denizli Genç Memur-Sen İl Yönetim Kurulu Toplantısını  Memur-Sen ve Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’nun Katılımlarıyla gerçekleştirdi. Toplantıda Memur-Sen İl Başkanı Osman Tavşan ve Bem Bir Sen İl Başkanı Osman Kurt da hazır bulundu.

 

 

Memur-Sen ve Bem Bir -Sen Genel Başkan Yardımcısı  Levent Uslu ; kendisininde gençliğinde gençlik teşkilatlarında ve çalışmalarında bulunduğunu ifade ederek temelinde Besmele ve duanın olduğu her işte hayır olduğunu belirtti. İçinde bulunduğumuz Memur-Sen’in, Merhum Kudüs şairi ve Memur-Sen Kurucusu Mehmet Akif İnan’ın kurmuş olduğu bir Erdemliler hareketi olduğunu ve hayır ve dualarla kurulduğunu, şuan itibariyle Türkiye’nin en büyük yerli ve milli sendika teşkilatı haline geldiğini söyledi.

 

 

2012 yılında kurulan Genç Memur-Sen’in de sendikamıza büyük güç kuvvet ve enerji verdiğini belirtti Denizli Genç Memur-Sen teşkilatı olarak her zaman Allah rızasını gözeten ve peygamberi duruş sergilememiz  gerektiğini söyledi. Gençlere Ülkemizde Genç Memur-Sen teşkilatları olarak birleştirici ve bütünleyici bir rol üstelenmemizi tavsiye etti. İyiliğe sünger kötülüğe beton olunmasını Davamızı sadece senden olana değil herkese anlat düsturunu benimsememiz gerektiğini söyledi. Son olarak değerli gençler Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin dedi.

 

Denizli Genç Memur-Sen İl Başkanı Yasin Karaman’da Levent Uslu başkanımıza tavsiyeleri ve güzel dilekleri  için teşekkür ederiz dedi.      

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.