Menekşe Tekstil 2019 EVTEKS Fuarı’nda

DENİZLİ 26.04.2019 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Menekşe Tekstil 2019 EVTEKS Fuarı’nda

Denizli’de tekstil sektörünün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil, İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda yerini aldı. İhracat yönelik faaliyet gösteren Menekşe Tekstil, kaliteli ürünleri ile 2019 EVTEKS Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.   Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük iki fuarından biri olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS 23-27 Nisan 2019 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de 25. kez kapılarını açtı.   2018 yılını yerli ve yabancı ziyaretçi rekoru kırarak kapayan EVTEKS'e, toplamda 135 bin 158 ziyaretçi gelirken 120 ülkeden 50 bin 193 ev tekstili alıcısı da katılımcı firmalarla yeni iş bağlantıları kurdu. Bu yıl Nisan ayını ise daha güçlü karşılayan EVTEKS kendi rekorunu kıracak.     İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), 1.000’in üzerinde markanın katılımı ile 23-27 Nisan tarihlerinde 150 bin metrekare alanda CNR EXPO Yeşilköy’de düzenleniyor. Bu yıl 25’inci kez CNR Holding şirketlerinden ITF İstanbul Fuarcılık ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri Derneği (TETSİAD) iş birliği ile gerçekleştirilen fuarda 120 ülkeden 50 bini yabancı 120 bin alıcı ağırlanacak. Kendi alanında dünyanın en büyük iki fuarından biri olan, yarattığı ticaret hacmi bakımından da dünyanın en önemli fuarı olarak gösterilen EVTEKS Fuarı 23 Nisan’da kapılarını açtı.     MENEKŞE TEKSTİL EVTEKS FUARI’NDA Tekstil kenti olan Denizli’den yüzlerce firmanın katıldığı EVTEKS Fuarı’nda, sektörün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil, açtığı stant ile ürettiği kaliteli ürünlerini sergiliyor. İhracata yönelik hizmet veren Menekşe Tekstil, yabancı müşterileri ile bu fuarda bir araya geliyor.   Menekşe Tekstil Pazarlama Müdürü Selman Seylan, 2018 EVTEKS fuarında, yurt dışından gelen birçok ziyaretçilerle yapılan görüşmeler neticesinde verimli ticaret anlaşmaları yaptıklarını belirtirken, bu yıl yoğun ziyaretçinin katılımıyla 2019 EVTEKS fuarının geçen yıla göre daha üst bir grafik çizdiğini ifade etti. Selman Seylan; “ 2019 EVTEKS Fuarı’nda üretimlerinin ihracata yönelik olduğunu daha kaliteli ve daha güzel tasarımlarla fuarda yerimizi aldık. Özveri ve güvene dayalı hizmet politikamız ile birlikte bu yılki fuarda ziyaretçilerin yoğunluğu ile birlikte bizlere gösterdikleri ilgiden memnunuz. Fuar’ın 4. Gününde bir çok ticari anlaşmaya imza attık. Bugün dahil fuarın son gününe kadar umuyoruz ki beklentimizin üzerinde geçecektir. Fuarda yaptığımız anlaşmalarla ihracat nezdinde ülkemize döviz kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.    

Denizli’de tekstil sektörünün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil, İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda yerini aldı. İhracat yönelik faaliyet gösteren Menekşe Tekstil, kaliteli ürünleri ile 2019 EVTEKS Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük iki fuarından biri olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS 23-27 Nisan 2019 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de 25. kez kapılarını açtı.

 

2018 yılını yerli ve yabancı ziyaretçi rekoru kırarak kapayan EVTEKS'e, toplamda 135 bin 158 ziyaretçi gelirken 120 ülkeden 50 bin 193 ev tekstili alıcısı da katılımcı firmalarla yeni iş bağlantıları kurdu. Bu yıl Nisan ayını ise daha güçlü karşılayan EVTEKS kendi rekorunu kıracak.

 

 

İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), 1.000’in üzerinde markanın katılımı ile 23-27 Nisan tarihlerinde 150 bin metrekare alanda CNR EXPO Yeşilköy’de düzenleniyor. Bu yıl 25’inci kez CNR Holding şirketlerinden ITF İstanbul Fuarcılık ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri Derneği (TETSİAD) iş birliği ile gerçekleştirilen fuarda 120 ülkeden 50 bini yabancı 120 bin alıcı ağırlanacak. Kendi alanında dünyanın en büyük iki fuarından biri olan, yarattığı ticaret hacmi bakımından da dünyanın en önemli fuarı olarak gösterilen EVTEKS Fuarı 23 Nisan’da kapılarını açtı.

 

 

MENEKŞE TEKSTİL EVTEKS FUARI’NDA

Tekstil kenti olan Denizli’den yüzlerce firmanın katıldığı EVTEKS Fuarı’nda, sektörün parlayan yıldızı Menekşe Tekstil, açtığı stant ile ürettiği kaliteli ürünlerini sergiliyor. İhracata yönelik hizmet veren Menekşe Tekstil, yabancı müşterileri ile bu fuarda bir araya geliyor.

 

Menekşe Tekstil Pazarlama Müdürü Selman Seylan, 2018 EVTEKS fuarında, yurt dışından gelen birçok ziyaretçilerle yapılan görüşmeler neticesinde verimli ticaret anlaşmaları yaptıklarını belirtirken, bu yıl yoğun ziyaretçinin katılımıyla 2019 EVTEKS fuarının geçen yıla göre daha üst bir grafik çizdiğini ifade etti. Selman Seylan; “ 2019 EVTEKS Fuarı’nda üretimlerinin ihracata yönelik olduğunu daha kaliteli ve daha güzel tasarımlarla fuarda yerimizi aldık. Özveri ve güvene dayalı hizmet politikamız ile birlikte bu yılki fuarda ziyaretçilerin yoğunluğu ile birlikte bizlere gösterdikleri ilgiden memnunuz. Fuar’ın 4. Gününde bir çok ticari anlaşmaya imza attık. Bugün dahil fuarın son gününe kadar umuyoruz ki beklentimizin üzerinde geçecektir. Fuarda yaptığımız anlaşmalarla ihracat nezdinde ülkemize döviz kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.