Menekşe Tekstil Heimtextil Frankfurt Fuarında

DENİZLİ 09.01.2019 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Menekşe Tekstil Heimtextil Frankfurt Fuarında

Dünya ev tekstili sektöründe tasarım ve üretim konularında söz sahibi olan firmalar, 8 Ocak’ta kapılarını açan Heimtextil Frankfurt Fuarı’nda 11 Ocak tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacaklar. Denizli’den katılan 71 firma arasında Menekşe Tekstil’de fuardaki yerini aldı.   Dünya ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Türkiye, 3000’e yakın firmanın yer aldığı ve 2019 yılının ilk sunumlarının yapılacağı Heimtextil Fuarı’na 280 firma ile katıldı. Denizli tektil sektöründen 71 firma yer alırken bu firmalar arasında ihracatta adından söz ettiren Menekşe Tekstil’de fuardaki yerini aldı. Dünyanın birçok ülkesinden gelen tasarımcıların ve satın alma yetkililerinin takip ettiği Türk stantlarında, bu yıl da güncel trendlerin tasarımlara yansıtıldığı; havlu, bornoz, döşemelik kumaşlardan, perdelere, masa ve mutfak örtülerinden banyo tekstiline, yatak odası tekstili ürünlerinden dekoratif kumaşlara birçok ürün yer alıyor.     Menekşe Tekstil Pazarlama Müdürü Selman Seylan; “Özellikle ihracat yapan firmalar için tasarım konusu büyük önem taşıyor. Biz de firma olarak tasarımlarımıza önem veriyoruz. Ürünlerimizi tasarım trendlerine uygun, güncel tasarımlar üreterek diğer ülke ihracatçılarının önüne geçmemiz gerekiyor. Çünkü ancak bu sayede “o ülke tasarımı iyi yapıyor” deniliyor. Bizde kurumsal kimlik oluşturarak markamızın özü itibariyle diğer firmalardan ayrışıyor kendi markalarımızı özelliğe göre farklılaştırıyoruz. Burada yapacağımız görüşmelerle yapacağımız ihracat anlaşmaları ile ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağız.   Menekşe Tekstil olarak hem kendimizi hem de yeni sezon ürünlerimizi tanıtmamız gerekiyor. Tanıtım, en az üretim kadar değerli ve yatırım yapılması gereken bir alan. İşin en başında marka kimliğinin oluşturulması önemli, çünkü her şey onun üzerine yapılandırılıyor. Web sitemizden kataloglara, sosyal medya reklamlarından halkla ilişkiler çalışmalarına, fuar etkinliğinden doğrudan pazarlama iletişimine kadar her noktada ilgili hedef kitleye varlığımızı duyurmak, onun ilgisini çekmek ve bizimle temasa geçmesini sağlamak zorundayız. Bunları ısrarla sürdürür ve tekrarlarsak rekabette önümüzdeki engellerin kalktığını göreceğiz.   Heimtextil, işte tam da bu açıdan büyük önem taşıyor. Türk ev tekstili, yılın ilk büyük organizasyonunda “trend”, “tasarım” ve “marka” konularında bir bütünlük sağlamalı. Heimtextil aynı zamanda fuara gelen ziyaretçileri Nisan’daki EVTEKS Fuarımıza davet ettiğimiz bir organizasyon. Yabancılar öncelikle dünyanın en büyük iki fuarını takip ediyor: Heimtextil ve EVTEKS. Heimtextil’deki başarımız hem EVTEKS’e hem de doğrudan üretim kapasitesi ile Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.   Her yıl başarıyla ülkemizi temsil ettiğimiz Heimtextil’de yine ev tekstilinde en büyük ilgiyi toplayacağız. Tüm Türk firma ve markalarına başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.    

Dünya ev tekstili sektöründe tasarım ve üretim konularında söz sahibi olan firmalar, 8 Ocak’ta kapılarını açan Heimtextil Frankfurt Fuarı’nda 11 Ocak tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacaklar. Denizli’den katılan 71 firma arasında Menekşe Tekstil’de fuardaki yerini aldı.

 

Dünya ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Türkiye, 3000’e yakın firmanın yer aldığı ve 2019 yılının ilk sunumlarının yapılacağı Heimtextil Fuarı’na 280 firma ile katıldı. Denizli tektil sektöründen 71 firma yer alırken bu firmalar arasında ihracatta adından söz ettiren Menekşe Tekstil’de fuardaki yerini aldı. Dünyanın birçok ülkesinden gelen tasarımcıların ve satın alma yetkililerinin takip ettiği Türk stantlarında, bu yıl da güncel trendlerin tasarımlara yansıtıldığı; havlu, bornoz, döşemelik kumaşlardan, perdelere, masa ve mutfak örtülerinden banyo tekstiline, yatak odası tekstili ürünlerinden dekoratif kumaşlara birçok ürün yer alıyor.

 

 

Menekşe Tekstil Pazarlama Müdürü Selman Seylan; “Özellikle ihracat yapan firmalar için tasarım konusu büyük önem taşıyor. Biz de firma olarak tasarımlarımıza önem veriyoruz. Ürünlerimizi tasarım trendlerine uygun, güncel tasarımlar üreterek diğer ülke ihracatçılarının önüne geçmemiz gerekiyor. Çünkü ancak bu sayede “o ülke tasarımı iyi yapıyor” deniliyor. Bizde kurumsal kimlik oluşturarak markamızın özü itibariyle diğer firmalardan ayrışıyor kendi markalarımızı özelliğe göre farklılaştırıyoruz. Burada yapacağımız görüşmelerle yapacağımız ihracat anlaşmaları ile ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağız.

 

Menekşe Tekstil olarak hem kendimizi hem de yeni sezon ürünlerimizi tanıtmamız gerekiyor. Tanıtım, en az üretim kadar değerli ve yatırım yapılması gereken bir alan. İşin en başında marka kimliğinin oluşturulması önemli, çünkü her şey onun üzerine yapılandırılıyor. Web sitemizden kataloglara, sosyal medya reklamlarından halkla ilişkiler çalışmalarına, fuar etkinliğinden doğrudan pazarlama iletişimine kadar her noktada ilgili hedef kitleye varlığımızı duyurmak, onun ilgisini çekmek ve bizimle temasa geçmesini sağlamak zorundayız. Bunları ısrarla sürdürür ve tekrarlarsak rekabette önümüzdeki engellerin kalktığını göreceğiz.

 

Heimtextil, işte tam da bu açıdan büyük önem taşıyor. Türk ev tekstili, yılın ilk büyük organizasyonunda “trend”, “tasarım” ve “marka” konularında bir bütünlük sağlamalı. Heimtextil aynı zamanda fuara gelen ziyaretçileri Nisan’daki EVTEKS Fuarımıza davet ettiğimiz bir organizasyon. Yabancılar öncelikle dünyanın en büyük iki fuarını takip ediyor: Heimtextil ve EVTEKS. Heimtextil’deki başarımız hem EVTEKS’e hem de doğrudan üretim kapasitesi ile Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.

 

Her yıl başarıyla ülkemizi temsil ettiğimiz Heimtextil’de yine ev tekstilinde en büyük ilgiyi toplayacağız. Tüm Türk firma ve markalarına başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.