Meral Akşener Denizli'de konuştu!

SİYASET 10.02.2018 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Meral Akşener Denizli'de konuştu!

İyi Parti Denizli İl Başkanlığı binasının açılışı için Denizli’ye gelen, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il binası önünde partililere seslendi. Akşener Denizli’den hükümete yüklenerek, “OHAL ile yönetilen Türkiye ile nereye gideceğiz” dedi.   İyi Parti Denizli İl binasının resmi açılış töreni için Denizli’ye gelen Akşener, bugün saat 11.00’de yapılması planlanan açılış, yoğun geçen program nedeni ile 13.00’de başladı.   Meral Akşner, parti il binası önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik kalabalığa seslenerek, tekstil kenti, sanayinin gelişmiş olduğu Denizli’de işsizlik sorunun olduğunu hükümetin utanması gerektiğini dillendirdi.     Akşener; OHAL ile yönetilmeye çalışılan Türkiye ile nereye gideceğiz. 2018 olur, 2019 olur, o gün geldiğinde Cumhurbaşkanlığını da alacağız, hükümeti de alacağız. Denizli’ye girdiğimizde inşaat alanlarını gördüm. Başkanıma bu nedir dediğimde, bana Ekonomi bakanın, belediye başkanı olduğu dönemde 100 yılın proje sözünün devamıdır dedi. Bende başkanım buna inandın mı dedim. Bunların yaptığı iş asgari 100 yıl sürer.   Bugün Afrin’deyiz. İyi Parti olarak ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanındayız. Daha önce davulla zurna ile karşılanmıştılar. Geç kalınmış ama zorunlu bir operasyondur. Şanlı ordumuzun üzerinden siyaset yapıyorlar. Devlet yönetmek ciddiyetli bir iştir. Bu arkadaşlar daha 16 yıldır ciddi yönetmeyi öğrenememişler. Askeri müdahaleler ciddi meselelerdir. Futbol oynamıyoruz. Futbol karşılaşmasına gider gibi hazırlık yapılıyor. Türkiye’yi düşürdüğünüz çukurdan bizim ana kuzularımız çıkarmaya çalışıyor farkında değimlisiniz” dedi.   İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini dinlemeye gelen partililerden 2019 seçimlerde Denizli’de birinci olacağız sözü aldı.        

İyi Parti Denizli İl Başkanlığı binasının açılışı için Denizli’ye gelen, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il binası önünde partililere seslendi. Akşener Denizli’den hükümete yüklenerek, “OHAL ile yönetilen Türkiye ile nereye gideceğiz” dedi.

 

İyi Parti Denizli İl binasının resmi açılış töreni için Denizli’ye gelen Akşener, bugün saat 11.00’de yapılması planlanan açılış, yoğun geçen program nedeni ile 13.00’de başladı.

 

Meral Akşner, parti il binası önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik kalabalığa seslenerek, tekstil kenti, sanayinin gelişmiş olduğu Denizli’de işsizlik sorunun olduğunu hükümetin utanması gerektiğini dillendirdi.

 

 

Akşener; OHAL ile yönetilmeye çalışılan Türkiye ile nereye gideceğiz. 2018 olur, 2019 olur, o gün geldiğinde Cumhurbaşkanlığını da alacağız, hükümeti de alacağız. Denizli’ye girdiğimizde inşaat alanlarını gördüm. Başkanıma bu nedir dediğimde, bana Ekonomi bakanın, belediye başkanı olduğu dönemde 100 yılın proje sözünün devamıdır dedi. Bende başkanım buna inandın mı dedim. Bunların yaptığı iş asgari 100 yıl sürer.

 

Bugün Afrin’deyiz. İyi Parti olarak ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanındayız. Daha önce davulla zurna ile karşılanmıştılar. Geç kalınmış ama zorunlu bir operasyondur. Şanlı ordumuzun üzerinden siyaset yapıyorlar. Devlet yönetmek ciddiyetli bir iştir. Bu arkadaşlar daha 16 yıldır ciddi yönetmeyi öğrenememişler. Askeri müdahaleler ciddi meselelerdir. Futbol oynamıyoruz. Futbol karşılaşmasına gider gibi hazırlık yapılıyor. Türkiye’yi düşürdüğünüz çukurdan bizim ana kuzularımız çıkarmaya çalışıyor farkında değimlisiniz” dedi.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini dinlemeye gelen partililerden 2019 seçimlerde Denizli’de birinci olacağız sözü aldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.