Merkezefendi Basket Ankara’da

SPOR 05.12.2019 - 16:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Basket Ankara’da

Merkezefendi Belediyesi Basket takımı lider Fethiye Belediyespor galibiyetinin mutluluğunu yaşıyor. Merkezefendi Belediye basket takımı cuma günü (yarın) deplasmanda oynayacağı Anadolu Basket maçının hazırlıklarını tamamladı ve bu maç için Ankara’ya gitti.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Basketbol un gönüllerinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Başkan Doğan,"2 haftalık aranın ardından güzel bir galibiyet aldık. Lider Fethiye'yi mağlup ettik. Yönetim kuruluna ve takıma teşekkür ediyorum. Basketbol gönlümüzde bambaşka bir yeri var. Merkezefendi Belediye Basket takımı Denizli'nin artık bir markası oldu. Altyapıyla ilgilide çalışmalarımız devam ediyor. Cuma günü deplasmanda Ankara'da Anadolu Basket ile oynayacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.     Merkezefendi Belediyesi Kulüp Başkanı Veli Deveciler ise galibiyet nedeniyle teknik heyeti ve oyuncuları kutladı. Deveciler, “Yarın deplasmanda oynayacağımız zorlu bir maç daha bizi bekliyor. Oyuncularımdan isteğim aynı disiplinle Anadolu Basket maçı ve bundan sonra ki müsabakalarda mücadele etmeleri" dedi.  

Merkezefendi Belediyesi Basket takımı lider Fethiye Belediyespor galibiyetinin mutluluğunu yaşıyor. Merkezefendi Belediye basket takımı cuma günü (yarın) deplasmanda oynayacağı Anadolu Basket maçının hazırlıklarını tamamladı ve bu maç için Ankara’ya gitti.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Basketbol un gönüllerinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Başkan Doğan,"2 haftalık aranın ardından güzel bir galibiyet aldık. Lider Fethiye'yi mağlup ettik. Yönetim kuruluna ve takıma teşekkür ediyorum. Basketbol gönlümüzde bambaşka bir yeri var. Merkezefendi Belediye Basket takımı Denizli'nin artık bir markası oldu. Altyapıyla ilgilide çalışmalarımız devam ediyor. Cuma günü deplasmanda Ankara'da Anadolu Basket ile oynayacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

 

 

Merkezefendi Belediyesi Kulüp Başkanı Veli Deveciler ise galibiyet nedeniyle teknik heyeti ve oyuncuları kutladı. Deveciler, “Yarın deplasmanda oynayacağımız zorlu bir maç daha bizi bekliyor. Oyuncularımdan isteğim aynı disiplinle Anadolu Basket maçı ve bundan sonra ki müsabakalarda mücadele etmeleri" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.