Merkezefendi Basket'e NBA'den Dev Transfer

SPOR 04.11.2019 - 18:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Basket'e NBA'den Dev Transfer

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na bir takviye daha gerçekleştirildi. Kariyerinde NBA’de bulunan 2.13 boyundaki Jaremo Jordan takıma yarın(Salı) katılacak.     Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Merkezefendi Belediyesi Basket takımına bir transfer daha yapıldı. Merkezefendi Basket, iddialı bir hamle yaptı.  Daha önce kariyerinde NBA'de Knicks ve Nets formalarını da giyen Jamaikalı pivotJerome Jordan ile anlaşan Denizli Basket pota altına takviyede bulundu. Kariyerinde Slovenya, Filipinler, Çin, İtalya ve İspanya ligleri tecrübeleri de bulunan Jordan 2.13 boyunda ve geçtiğimiz sezonu Andorra ve Breogan takımlarında 42 maçta 8,05 sayı 3.69 ribaund ortalamalarıyla geçirmişti.  

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’na bir takviye daha gerçekleştirildi. Kariyerinde NBA’de bulunan 2.13 boyundaki Jaremo Jordan takıma yarın(Salı) katılacak.

 

 

Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Merkezefendi Belediyesi Basket takımına bir transfer daha yapıldı. Merkezefendi Basket, iddialı bir hamle yaptı.  Daha önce kariyerinde NBA'de Knicks ve Nets formalarını da giyen Jamaikalı pivotJerome Jordan ile anlaşan Denizli Basket pota altına takviyede bulundu. Kariyerinde Slovenya, Filipinler, Çin, İtalya ve İspanya ligleri tecrübeleri de bulunan Jordan 2.13 boyunda ve geçtiğimiz sezonu Andorra ve Breogan takımlarında 42 maçta 8,05 sayı 3.69 ribaund ortalamalarıyla geçirmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.