Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler devam ediyor

DENİZLİ 18.04.2019 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler devam ediyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, makamında Denizli Belediyesi’nin eski Başkanı Hasan Gönüllü’yü konuk etti. Gönüllü Doğan’a o yılları anlattığı “Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı” isimli kitabı hediye etti.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Her gün yüzlerce Denizliliyi makamında ağırlayan Doğan’a en anlamlı ziyaretlerden biri efsane başkanlardan Hasan Gönüllü tarafından gerçekleştirildi.    1973 yılında Denizli Belediye Başkanı seçilen, 12 Eylül darbesi sonrası görevinden alınan ve yaptığı çalışmalarla hala adından bahsettiren Denizli'nin efsane belediye başkanlarından olan Hasan Gönüllü Başkan Doğan’a sürpriz bir ziyaret yaptı.   Başkan Gönüllü, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Başkan Doğan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İkili, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.   Eski Başkan Gönüllü, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a kendi kaleme aldığı ‘Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı’ adlı kitabı hediye etti. Başkan Doğan, gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini tarifsiz bir şekilde mutlu ettiğini dile getirirken Başkan Gönüllü ‘ye destekleri için teşekkür etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, makamında Denizli Belediyesi’nin eski Başkanı Hasan Gönüllü’yü konuk etti. Gönüllü Doğan’a o yılları anlattığı “Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı” isimli kitabı hediye etti.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Her gün yüzlerce Denizliliyi makamında ağırlayan Doğan’a en anlamlı ziyaretlerden biri efsane başkanlardan Hasan Gönüllü tarafından gerçekleştirildi. 

 

1973 yılında Denizli Belediye Başkanı seçilen, 12 Eylül darbesi sonrası görevinden alınan ve yaptığı çalışmalarla hala adından bahsettiren Denizli'nin efsane belediye başkanlarından olan Hasan Gönüllü Başkan Doğan’a sürpriz bir ziyaret yaptı.

 

Başkan Gönüllü, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Başkan Doğan’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İkili, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Eski Başkan Gönüllü, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a kendi kaleme aldığı ‘Denizli Kentinin Büyük Ameliyatı’ adlı kitabı hediye etti. Başkan Doğan, gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini tarifsiz bir şekilde mutlu ettiğini dile getirirken Başkan Gönüllü ‘ye destekleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.