Merkezefendi Belediyesi artık WhatsApp'ta

TEKNOLOJİ 06.03.2017 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Belediyesi artık WhatsApp'ta

Merkezefendi Belediyesi’ne artık vatandaşlar, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaraya ‘WhatsApp’ üzerinden de iletebilecek.

  Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi adına bir uygulamayı daha hizmete geçirdi. Bu bağlamda vatandaşlar artık Merkezefendi Belediyesi’ne  taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaralı hatta ‘Whatsapp ’ üzerinden de iletebilecek. ‘Whatsapp’ hattı 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde vatandaşların ulaşımına açık olacak.     Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Bu anlamda bizde gerekli adımları atıyoruz. 444 86 62 numaralı çağrı merkezimize vatandaşlarımız bize ulaşabiliyor. Ama bildiğiniz gibi şimdi her vatandaşımızın bir cep telefonu var. Cep telefonları üzerinden de mesaj ile artık bize ulaşarak taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini bildirebilirler” dedi.
Merkezefendi Belediyesi’ne artık vatandaşlar, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaraya ‘WhatsApp’ üzerinden de iletebilecek.

 

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi adına bir uygulamayı daha hizmete geçirdi. Bu bağlamda vatandaşlar artık Merkezefendi Belediyesi’ne  taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini mesajlaşma ağı olan 0530 255 20 20 numaralı hatta ‘Whatsapp ’ üzerinden de iletebilecek. ‘Whatsapp’ hattı 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde vatandaşların ulaşımına açık olacak.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Bu anlamda bizde gerekli adımları atıyoruz. 444 86 62 numaralı çağrı merkezimize vatandaşlarımız bize ulaşabiliyor. Ama bildiğiniz gibi şimdi her vatandaşımızın bir cep telefonu var. Cep telefonları üzerinden de mesaj ile artık bize ulaşarak taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini bildirebilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.