Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Turnuvaya Galibiyetle Başladı

SPOR 20.09.2019 - 14:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Turnuvaya Galibiyetle Başladı

Hotel Angel's Park Turnuvası’nın ilk maçında ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı 74-64 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kazandı.   Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Kazanmaya devam ediyoruz. Tabiki önemli olan bu tarz turnuvalarda eksiklerimizi, hatalarımızı görmek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olarak, çok daha güzel işler yapacağız. Sahada mücadele eden, elinden geleni yapan oyuncularımı kutluyorum” dedi.   Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor mücadelesini Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, meclis üyeleri, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler, kulüp yöneticileri ve vatandaşlar tribünden takip etti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket karşılaşmaya, Olexandr Mishula, Davonte Lacy, Doğukan Sönmez, Kemal Can Aktuna ve Gökhan Yazıcıoğlu beşlisiyle başladı. Fethiye Belediyespor ise Erick Neal, Utku Yücedağ, Ozan Dilik, Murat Erensoy ve Sercan Ergin beşlisiyle sahaya çıktı.     İlk çeyreğe iki ekip de rahat bir başlangıç yaptı. Karşılıklı sayılarla dengeli geçen çeyreği 23-22 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket önde tamamladı.   İkinci çeyrekte savunmaya ağırlık veren Denizli Basket, hızlı hücumlardan arka arkaya kaydettiği sayılarla farkı açmaya başladı. Denizli Basket, ilk yarı 44-37 önde kapattı.   Üçüncü çeyrekte Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, farkı eritmeye başladı. Pota altı savunmasını çeyreğin ikinci bölümünde daha iyi yapan Denizli Basket, rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve çeyreği 54-47 önde tamamladı.   Son çeyrekte rakip takım farkı azaltmaya çalışsa da Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ağırlığını ortaya koydu. Denizli Basket, 74-64 skoruyla maçtan galip ayrıldı.     Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Ateşdağlı, “Sezon öncesinde bu tarz hazırlık turnuvalar bizler için verimli oluyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Çalışan, üreten, zorlayan ve pes etmeyen bir kadro kurduk. Bu sezon oynayacağımız ligde kolay maç olmayacak ama biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak, sahaya ağırlığımızı koyarak en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. Son dakikaya kadar sahada mücadele eden takımımı kutluyorum. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u da tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.   Hücum ribauntlarında 18-7 üstünlük sağlayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Alexander Mishula 16 sayı (4/6 üçlük), Davonte Lacy 11 sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Azizcan Özdemir 13 sayı, 12 ribaunt, Gökhan Yazıcıoğlu 12 sayı, 5 ribaunt, Lokman Hekim Fethiye Belediye'de Ozan Dilik 14 sayı, 2 ribaunt, 2 asist, Talat Altunbey 12 sayı, 4 ribaunt, Sercan Ergin 13 sayı, 7 ribaunt üretti.     

Hotel Angel's Park Turnuvası’nın ilk maçında ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı 74-64 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket kazandı.

 

Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Kazanmaya devam ediyoruz. Tabiki önemli olan bu tarz turnuvalarda eksiklerimizi, hatalarımızı görmek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olarak, çok daha güzel işler yapacağız. Sahada mücadele eden, elinden geleni yapan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor mücadelesini Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, meclis üyeleri, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler, kulüp yöneticileri ve vatandaşlar tribünden takip etti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket karşılaşmaya, Olexandr Mishula, Davonte Lacy, Doğukan Sönmez, Kemal Can Aktuna ve Gökhan Yazıcıoğlu beşlisiyle başladı. Fethiye Belediyespor ise Erick Neal, Utku Yücedağ, Ozan Dilik, Murat Erensoy ve Sercan Ergin beşlisiyle sahaya çıktı.

 

 

İlk çeyreğe iki ekip de rahat bir başlangıç yaptı. Karşılıklı sayılarla dengeli geçen çeyreği 23-22 Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket önde tamamladı.

 

İkinci çeyrekte savunmaya ağırlık veren Denizli Basket, hızlı hücumlardan arka arkaya kaydettiği sayılarla farkı açmaya başladı. Denizli Basket, ilk yarı 44-37 önde kapattı.

 

Üçüncü çeyrekte Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, farkı eritmeye başladı. Pota altı savunmasını çeyreğin ikinci bölümünde daha iyi yapan Denizli Basket, rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve çeyreği 54-47 önde tamamladı.

 

Son çeyrekte rakip takım farkı azaltmaya çalışsa da Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ağırlığını ortaya koydu. Denizli Basket, 74-64 skoruyla maçtan galip ayrıldı.

 

 

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Ateşdağlı, “Sezon öncesinde bu tarz hazırlık turnuvalar bizler için verimli oluyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Çalışan, üreten, zorlayan ve pes etmeyen bir kadro kurduk. Bu sezon oynayacağımız ligde kolay maç olmayacak ama biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak, sahaya ağırlığımızı koyarak en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. Son dakikaya kadar sahada mücadele eden takımımı kutluyorum. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u da tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Hücum ribauntlarında 18-7 üstünlük sağlayan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Alexander Mishula 16 sayı (4/6 üçlük), Davonte Lacy 11 sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Azizcan Özdemir 13 sayı, 12 ribaunt, Gökhan Yazıcıoğlu 12 sayı, 5 ribaunt, Lokman Hekim Fethiye Belediye'de Ozan Dilik 14 sayı, 2 ribaunt, 2 asist, Talat Altunbey 12 sayı, 4 ribaunt, Sercan Ergin 13 sayı, 7 ribaunt üretti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.