Merkezefendi Belediyesi doğum yapan annelere çanta verecek

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Belediyesi doğum yapan annelere çanta verecek

Merkezefendi Belediyesi tarafından Devlet Hastanelerinde doğum yapan annelere, içerisinde bilgilendirici kitapçıklar ve bebek bezi gibi malzemelerin olacağı bilgilendirme çantası hediye edilecek.

Merkezefendi Belediyesi, imzalanan protokolle Devlet Hastanelerinde doğum yapan annelere içerisinde bilgilendirici kitapçıklar, bebek bezi ve ateş ölçer gibi bebek bakımı için ihtiyaç olan malzemelerin bulunduğu çanta hediye edecek.   Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokole, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk katıldı.   Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni doğum yapan annelere ve çocuklarına daha kaliteli bir yaşam sunulabilmesi adına protokol imzalayacaklarını söyledi. Subaşıoğlu, “Denizli’deki hastanelerimiz sizlerin de desteği ile ‘Anne Dostu Hastane’ unvanını almış durumdalar. Bizde yeni doğum yapan annelere eğitim verilmesi ve kaliteli yaşam sunulması anlamında bu protokolümüzü imzalıyoruz. Denizli’deki kamu otoritesinin sağlıkla ilgili verdiği hizmetin kalitesini arttırmak için önümüzdeki günlerde de başka protokoller imzalayacağımıza inanıyorum” dedi.   Hediyenin annelere ve bebeklerine güzel bir jest olacağını belirten Vali Altıparmak, “Benzer uygulamanın tüm Türkiye’de olması büyük arzumuz. Merkezefendi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece bu konuda değil, okul yapımı ve MOBESSE kamerası uygulaması gibi birçok konuda da katkıları oluyor. Vatandaşın neye ihtiyacı varsa bu konuda duyarlılık gösteriyorlar. Ben hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   Konuşmaların ardından protokol Vali Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk tarafından imzalandı. Protokol çerçevesinde Merkezefendi Belediye sınırlarında bulunan Kamu Hastanelerinde doğum yapan tüm annelere bebek bakım çantası hediye edilecek.
Merkezefendi Belediyesi tarafından Devlet Hastanelerinde doğum yapan annelere, içerisinde bilgilendirici kitapçıklar ve bebek bezi gibi malzemelerin olacağı bilgilendirme çantası hediye edilecek.

Merkezefendi Belediyesi, imzalanan protokolle Devlet Hastanelerinde doğum yapan annelere içerisinde bilgilendirici kitapçıklar, bebek bezi ve ateş ölçer gibi bebek bakımı için ihtiyaç olan malzemelerin bulunduğu çanta hediye edecek.

 


Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokole, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk katıldı.

 


Törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni doğum yapan annelere ve çocuklarına daha kaliteli bir yaşam sunulabilmesi adına protokol imzalayacaklarını söyledi. Subaşıoğlu, “Denizli’deki hastanelerimiz sizlerin de desteği ile ‘Anne Dostu Hastane’ unvanını almış durumdalar. Bizde yeni doğum yapan annelere eğitim verilmesi ve kaliteli yaşam sunulması anlamında bu protokolümüzü imzalıyoruz. Denizli’deki kamu otoritesinin sağlıkla ilgili verdiği hizmetin kalitesini arttırmak için önümüzdeki günlerde de başka protokoller imzalayacağımıza inanıyorum” dedi.

 


Hediyenin annelere ve bebeklerine güzel bir jest olacağını belirten Vali Altıparmak, “Benzer uygulamanın tüm Türkiye’de olması büyük arzumuz. Merkezefendi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece bu konuda değil, okul yapımı ve MOBESSE kamerası uygulaması gibi birçok konuda da katkıları oluyor. Vatandaşın neye ihtiyacı varsa bu konuda duyarlılık gösteriyorlar. Ben hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 


Konuşmaların ardından protokol Vali Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk tarafından imzalandı. Protokol çerçevesinde Merkezefendi Belediye sınırlarında bulunan Kamu Hastanelerinde doğum yapan tüm annelere bebek bakım çantası hediye edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.