Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımından 5 Derece

SPOR 25.09.2019 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımından 5 Derece

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı hafta sonu Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı. Toplam 13 sporcunun mücadele ettiği güreş müsabakalarında Merkezefendi Belediyeli 5 sporcu derece alarak Denizli’ye döndü.   Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı hafta sonu Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı. 13 sporcu ile mücadele edilen ve Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Serhat Abay ( Minik-1) kategorisinde üçüncü, Bayram Ali Abay ( Minik-2)’de üçüncü, Taner Abay ( Küçük Orta Küçük) kategorisinde üçüncü, Barış Abay ( Tozkoparan)’da üçüncü ve Samet Kurtar ise ( Ayak Boyanda) ikincilik alarak büyük bir başarıya imza attılar.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sporcularımızı kutluyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularım yanında olacağız. Derece sağlayan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı hafta sonu Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı. Toplam 13 sporcunun mücadele ettiği güreş müsabakalarında Merkezefendi Belediyeli 5 sporcu derece alarak Denizli’ye döndü.

 

Merkezefendi Belediyesi Güreş Takımı hafta sonu Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı. 13 sporcu ile mücadele edilen ve Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Serhat Abay ( Minik-1) kategorisinde üçüncü, Bayram Ali Abay ( Minik-2)’de üçüncü, Taner Abay ( Küçük Orta Küçük) kategorisinde üçüncü, Barış Abay ( Tozkoparan)’da üçüncü ve Samet Kurtar ise ( Ayak Boyanda) ikincilik alarak büyük bir başarıya imza attılar.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sporcularımızı kutluyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularım yanında olacağız. Derece sağlayan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.