Merkezefendi Belediyesi'nde Ornaz'a alternatif yol yapılacak

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Belediyesi'nde Ornaz'a alternatif yol yapılacak

Merkezefendi Belediyesi, Ornaz Vadisi’ne giden yola alternatif bir yol açmak için çalışmalara başladı.

Merkezeefendi Belediyesi, ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ kapsamında Başkarcı Mahallesinde bulunan ve özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Ornaz Vadisi’ne yeni yollar açıyor. Başkarcı Mahallesine girmeden çevre yolu olarak kullanılacak olan bu yol, mahalle içerisindeki araç trafiğini de azaltması hedefleniyor. Başkarcı Kır Düğün salonunu Ornaz Vadisi’ne bağlayan bu yol 1 kilometre uzunlukta ve 10 metre genişliğinde olacağı belirtildi.     Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Ornaz Vadisine yapılan alternatif yol çalışmalarını yerinde inceledi. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak yol çalışmalarımızı yaz aylarının başlangıcı ile birlikte hızlandırmış bulunuyoruz.   Merkezefendi’de ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ diyoruz her zaman. Bugün de Ornaz Vadisi’ne giden yol yapım çalışmaları için Başkarcı’dayız. Başkarcı Kır Düğün Salonu’nun olduğu yerden mahalle içine girmeden çevre yolu olarak Ornaz Vadisi’ne çıkılacak. Bu yolla ilgili arkadaşlarımız çalışmaları tamamlamak üzere. İnşallah bu yol bittiği takdirde artık Ornaz Vadisi’ne çıkmak için çevre yolundan ulaşım imkânı sağlanmış olacak. Bu çalışmayı en kısa sürede bitirerek hizmete almak istiyoruz. Yolumuza son sürat devam ediyoruz” dedi.
Merkezefendi Belediyesi, Ornaz Vadisi’ne giden yola alternatif bir yol açmak için çalışmalara başladı.


Merkezeefendi Belediyesi, ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ kapsamında Başkarcı Mahallesinde bulunan ve özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Ornaz Vadisi’ne yeni yollar açıyor. Başkarcı Mahallesine girmeden çevre yolu olarak kullanılacak olan bu yol, mahalle içerisindeki araç trafiğini de azaltması hedefleniyor. Başkarcı Kır Düğün salonunu Ornaz Vadisi’ne bağlayan bu yol 1 kilometre uzunlukta ve 10 metre genişliğinde olacağı belirtildi.

 

 


Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da Ornaz Vadisine yapılan alternatif yol çalışmalarını yerinde inceledi. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak yol çalışmalarımızı yaz aylarının başlangıcı ile birlikte hızlandırmış bulunuyoruz.

 

Merkezefendi’de ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ diyoruz her zaman. Bugün de Ornaz Vadisi’ne giden yol yapım çalışmaları için Başkarcı’dayız. Başkarcı Kır Düğün Salonu’nun olduğu yerden mahalle içine girmeden çevre yolu olarak Ornaz Vadisi’ne çıkılacak. Bu yolla ilgili arkadaşlarımız çalışmaları tamamlamak üzere. İnşallah bu yol bittiği takdirde artık Ornaz Vadisi’ne çıkmak için çevre yolundan ulaşım imkânı sağlanmış olacak. Bu çalışmayı en kısa sürede bitirerek hizmete almak istiyoruz. Yolumuza son sürat devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.