Merkezefendi Belediyesi'nden iş kurmak isteyen engelli vatandaşlara danışmanlık

DENİZLİ 11.06.2019 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediyesi'nden iş kurmak isteyen engelli vatandaşlara danışmanlık

Denizli Merkezefendi Belediyesi, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde uzman personeller eşliğinde danışmanlık hizmeti veriyor.   Denizli Merkezefendi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Akademi'sinde uzman personeller eşliğinde, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara, danışmanlık hizmeti veriyor, en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan vatandaşların yararlandığı hizmet için son başvuru tarihi 14 Haziran Cuma günü.Gümüşçay Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Yaşam Akademisi’nde engellilere iki sosyal hizmet uzmanı ve iki psikolog hizmet veriyor. Bugüne kadar 80’e yakın engelli vatandaşın yararlandığı danışmanlık hizmeti bu kez il geneline yayıldı. Müracaat eden her engelli vatandaşa danışmanlık hizmeti veriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını daha kolay hale getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda çok hassasız. Bu danışmanlık hizmetimiz ile de birçok engelli vatandaşımız kendi işini kuracağına inanıyoruz” dedi.   

Denizli Merkezefendi Belediyesi, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde uzman personeller eşliğinde danışmanlık hizmeti veriyor.

 

Denizli Merkezefendi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Akademi'sinde uzman personeller eşliğinde, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara, danışmanlık hizmeti veriyor, en az yüzde 40 ve üzeri engeli olan vatandaşların yararlandığı hizmet için son başvuru tarihi 14 Haziran Cuma günü.Gümüşçay Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Yaşam Akademisi’nde engellilere iki sosyal hizmet uzmanı ve iki psikolog hizmet veriyor. Bugüne kadar 80’e yakın engelli vatandaşın yararlandığı danışmanlık hizmeti bu kez il geneline yayıldı. Müracaat eden her engelli vatandaşa danışmanlık hizmeti veriliyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını daha kolay hale getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda çok hassasız. Bu danışmanlık hizmetimiz ile de birçok engelli vatandaşımız kendi işini kuracağına inanıyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.