Merkezefendi Belediyesi’nden okullara bakım

DENİZLİ 10.09.2019 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Belediyesi’nden okullara bakım

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okul bahçelerinde tamir, bakım-onarım, çevre düzenlemesi ve boya çalışmaları gerçekleştirdi.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin daha temiz ve düzenli bir eğitim hayatı geçirmeleri için çalıştıklarını söyledi.   Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatına destek olacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yabancı dil kurslarımızdan 4 bin öğrencimize burs desteğine, okul bahçesi düzenlemelerinden bakımlara kadar eğitim alanında öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Yeni eğitim yılında okul bahçelerimizde boyama ve çevre düzenlemeleri yaparak temiz bir ortam sağladık. Eğitime olan desteklerimiz her zaman artarak devam edecek” diye konuştu.  

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okul bahçelerinde tamir, bakım-onarım, çevre düzenlemesi ve boya çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin daha temiz ve düzenli bir eğitim hayatı geçirmeleri için çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatına destek olacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yabancı dil kurslarımızdan 4 bin öğrencimize burs desteğine, okul bahçesi düzenlemelerinden bakımlara kadar eğitim alanında öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Yeni eğitim yılında okul bahçelerimizde boyama ve çevre düzenlemeleri yaparak temiz bir ortam sağladık. Eğitime olan desteklerimiz her zaman artarak devam edecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.