Merkezefendi Belediyesi’nin Kitap Günleri Devam Ediyor

DENİZLİ 09.10.2019 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Belediyesi’nin Kitap Günleri Devam Ediyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte bugün Şükrü Erbaş ve Hasan Ali Toptaş okurlarıyla buluştu. İmza günü etkinliği kapsamında kitapseverlerle bir araya gelen yazarlar hem kitaplarını imzaladılar hem de okurlarıyla sohbet ettiler.   Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu, Safiye Samyeli, Caner Güzin ve Zeynep Karaaslan da kitapseverlerle imza gününde bir araya geldi.   Kitap Günleri’nde 10 Ekim Perşembe günü (Yarın) Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Dr.İsmail Çelik ile Aysun Güven okurlarıyla buluşacak.  

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte bugün Şükrü Erbaş ve Hasan Ali Toptaş okurlarıyla buluştu. İmza günü etkinliği kapsamında kitapseverlerle bir araya gelen yazarlar hem kitaplarını imzaladılar hem de okurlarıyla sohbet ettiler.

 

Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu, Safiye Samyeli, Caner Güzin ve Zeynep Karaaslan da kitapseverlerle imza gününde bir araya geldi.

 

Kitap Günleri’nde 10 Ekim Perşembe günü (Yarın) Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Dr.İsmail Çelik ile Aysun Güven okurlarıyla buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.