Merkezefendi Belediyespor'da Transfer

SPOR 31.12.2019 - 13:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Belediyespor'da Transfer

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyespor Basket Takımı’nda bir ayrılık yaşanırken, takıma yeni takviye yapıldı.   Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunda yer alan ve bu sezonda takımda kalan Azizcan Özdemir ile bugün yollar ayrıldı. Azizcan Özdemir, Konyaspor'a giderken aynı takımdan Bora Hun Paçun ise Merkezefendi Belediyespor Basket takımına transfer edildi. Takas olarak gerçekleşen transfer ile ilgili konuşan Başkan Veli Deveciler, Azizcan Özdemir'e teşekkür etti. Deveciler, “Azizcan’a teşekkür ediyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğu emekten ötürü. Yeni takımında başarılar diliyorum. Konyaspor'dan takımımıza gelen Bora Hun Paçun'a da başarılar diliyorum" diye konuştu. Öte yandan hafta sonu Bursa deplasmanında Finalspor ile karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Basket takımında hazırlıklar devam ediyor. Temsilcimizde sakatlığı devam eden Soner Şentürk'ün tedavisine ise devam ediliyor.

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyespor Basket Takımı’nda bir ayrılık yaşanırken, takıma yeni takviye yapıldı.

 

Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunda yer alan ve bu sezonda takımda kalan Azizcan Özdemir ile bugün yollar ayrıldı. Azizcan Özdemir, Konyaspor'a giderken aynı takımdan Bora Hun Paçun ise Merkezefendi Belediyespor Basket takımına transfer edildi. Takas olarak gerçekleşen transfer ile ilgili konuşan Başkan Veli Deveciler, Azizcan Özdemir'e teşekkür etti. Deveciler, “Azizcan’a teşekkür ediyorum. Bugüne kadar göstermiş olduğu emekten ötürü. Yeni takımında başarılar diliyorum. Konyaspor'dan takımımıza gelen Bora Hun Paçun'a da başarılar diliyorum" diye konuştu. Öte yandan hafta sonu Bursa deplasmanında Finalspor ile karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Basket takımında hazırlıklar devam ediyor. Temsilcimizde sakatlığı devam eden Soner Şentürk'ün tedavisine ise devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.