Merkezefendi Büyük Şölene Hazır!

SİYASET 17.08.2018 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi Büyük Şölene Hazır!

AK  Parti Merkezefendi ilçe  Başkanı Ekrem Başer, "6. Olağan Büyük Kongremiz Ekonomik Saldırıya Karşı Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajı olacaktır.’dedi.   AK  Parti Merkezefendi ilçe  Başkanı Ekrem Başer, "Şu an ülkemize ekonomik bir saldırı olmasına rağmen 6. Olağan Büyük Kongremiz Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajı olacaktır.   AK Parti’nin bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacağını ifade eden Başer, “Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü Merkezefendi ilçe Bakanlığı olarak  Ana kadamemiz ,Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte 6. Olağan Büyük Kongre için tam kadro Ankara Kapalı Spor Salonunda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, bizden sonraki nesillere borcumuzdur. Kongremizin tüm AK Parti ailemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu.

AK  Parti Merkezefendi ilçe  Başkanı Ekrem Başer, "6. Olağan Büyük Kongremiz Ekonomik Saldırıya Karşı Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajı olacaktır.’dedi.

 

AK  Parti Merkezefendi ilçe  Başkanı Ekrem Başer, "Şu an ülkemize ekonomik bir saldırı olmasına rağmen 6. Olağan Büyük Kongremiz Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajı olacaktır.

 

AK Parti’nin bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacağını ifade eden Başer, “Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü Merkezefendi ilçe Bakanlığı olarak  Ana kadamemiz ,Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte 6. Olağan Büyük Kongre için tam kadro Ankara Kapalı Spor Salonunda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, bizden sonraki nesillere borcumuzdur. Kongremizin tüm AK Parti ailemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.