Merkezefendi Ek Hizmet Binası 29 Ekim Bulvarı’nda

DENİZLİ 14.07.2016 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Merkezefendi Ek Hizmet Binası 29 Ekim Bulvarı’nda

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Ek Hizmet Binası 29 Ekim Bulvarı’nda

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin Zabıta, Çevre Koruma ve Kontrol, Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin yer aldığı ek hizmet binası, 29 Ekim Bulvarı’nda hizmete başladı. Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilmek adına yeni bir ek hizmet binasını açtı. Daha önce Merkezefendi Belediyesi’nin ana binasında yer alan Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü artık Merkezefendi Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı’ndaki ek hizmet binasında vatandaşlara hizmet veriyor. Aynı zamanda kısa bir süre içinde call center(çağrı merkezi) de bu binada yer alacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanması adına ek hizmet binasını hizmete açtıklarını ifade ederek ilçeye hayırlı olmasını diledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Ek Hizmet Binası 29 Ekim Bulvarı’nda

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin Zabıta, Çevre Koruma ve Kontrol, Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin yer aldığı ek hizmet binası, 29 Ekim Bulvarı’nda hizmete başladı.

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılayabilmek adına yeni bir ek hizmet binasını açtı. Daha önce Merkezefendi Belediyesi’nin ana binasında yer alan Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü artık Merkezefendi Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı’ndaki ek hizmet binasında vatandaşlara hizmet veriyor. Aynı zamanda kısa bir süre içinde call center(çağrı merkezi) de bu binada yer alacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanması adına ek hizmet binasını hizmete açtıklarını ifade ederek ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.