Merkezefendi İlçe Teşkilatı Polisleri ziyaret etti

GÜNDEM 12.12.2016 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi İlçe Teşkilatı Polisleri ziyaret etti

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi İlçe Teşkilatı Polisleri ziyaret etti

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve Parti Teşkilatı, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısının ardından polis teşkilatı noktalarını gezerek geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.   İstanbul'da yaşanan kanlı saldırının acılarını dindirmek ve polisimizin yanındayız düşüncesi ile yapılan ziyarette, bir çok polis noktası ziyaret edildi. Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör;  "Hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, acılarını yürekten paylaştığımız yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Birliğimizi, devletimizi ve insanımızı hedef alan, milletimizi yılgınlığa sürüklemeyi amaçlayan saldırılar karşısında dimdik ayaktayız.   Milletimiz 15 Temmuz ve öncesinde de  gösterdiği gibi, teröre asla boyun eğmeyecek ve terörü hezimete uğratacaktır. Vatanımızı ve birliğimizi koruyacağız ve üzerimize düşenleri daime yapmaya hazırız" dedi.   Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi, bugünde birlik ve beraberliğini bozmak için şer odaklarının işbaşında olduğunu kaydeden Güngör,"Nasıl ki Çanakkale'de,Kurtuluş savaşında Milli Mücadele de başarılı olduysak bugünde başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Göreceksiniz, teröristler yok olacaklar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar devam edecektir.   Bu vesile ile hain saldırılarda yaşamını yitiren güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı diler, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi İlçe Teşkilatı Polisleri ziyaret etti

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve Parti Teşkilatı, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısının ardından polis teşkilatı noktalarını gezerek geçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 

İstanbul'da yaşanan kanlı saldırının acılarını dindirmek ve polisimizin yanındayız düşüncesi ile yapılan ziyarette, bir çok polis noktası ziyaret edildi. Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör;  "Hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, acılarını yürekten paylaştığımız yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Birliğimizi, devletimizi ve insanımızı hedef alan, milletimizi yılgınlığa sürüklemeyi amaçlayan saldırılar karşısında dimdik ayaktayız.

 

Milletimiz 15 Temmuz ve öncesinde de  gösterdiği gibi, teröre asla boyun eğmeyecek ve terörü hezimete uğratacaktır. Vatanımızı ve birliğimizi koruyacağız ve üzerimize düşenleri daime yapmaya hazırız" dedi.

 

Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi, bugünde birlik ve beraberliğini bozmak için şer odaklarının işbaşında olduğunu kaydeden Güngör,"Nasıl ki Çanakkale'de,Kurtuluş savaşında Milli Mücadele de başarılı olduysak bugünde başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Göreceksiniz, teröristler yok olacaklar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar devam edecektir.

 

Bu vesile ile hain saldırılarda yaşamını yitiren güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı diler, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.