Merkezefendi Mahallesi'nde kaza!

DENİZLİ 08.04.2018 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Mahallesi'nde kaza!

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında hamile sürücü yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi Mahallesi 443 sokak ve Kanal Yolu’nun kesiştiği kavşakta dikkatsizlik sonucu 20 AD 531 plakalı otomobil ile 20 DN 130 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile bir araç diğer aracı ve orta refüjü aştı. Arka tekerleri diğer araç üzerinde kalan kazada 20 AD 531 plakalı otomobilin sürücüsü hamile bayanın yaralandığı belirtildi.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hamile bayan hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında hamile sürücü yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi Mahallesi 443 sokak ve Kanal Yolu’nun kesiştiği kavşakta dikkatsizlik sonucu 20 AD 531 plakalı otomobil ile 20 DN 130 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile bir araç diğer aracı ve orta refüjü aştı. Arka tekerleri diğer araç üzerinde kalan kazada 20 AD 531 plakalı otomobilin sürücüsü hamile bayanın yaralandığı belirtildi.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hamile bayan hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.